Wyniki nie są złe, przychody rosną, trochę gorzej z rentownością. Ale proszę spojrzeć na przyrost zapasów, w drugim kwartale ruszyła sprzedaż po zamknięciu galerii więc jeśli zejdą z zapasów to drugi kwartał będzie kumulacja dochodu za dwa kwartały
wiem z pewnego żródła, ze panele od marca idą w kazdej ilości. Firma ta sprowadza je jak Maxcom x Chin i wszystko schodzi na pniu. Niewiem jaki popyt jest na napędy elektryczne, ale po rozszeżeniu działalności o sezonowe rzeczy można przepuszczać, że 2 kwartał powinien być dużo lepszy, bo w 1kwartale nie ma sezonowości na nic. Ani rowery, ani panele, elektronika chyba też trochę nasycona przez święta w 4 kwartale i ludzie obkupieni. Także najgorszy kwartał za Maxcom.
o tym pisze, cięzko napisać wszystko w szczegółach. własnie na panelach gdfzie jest duży popyt to jest i marżą. pewna firma sprowadza panele z Chin i dyrektor tej firmy mówi, że problemem jest kupić i sprowadzić a nie sprzedać. dlatego napisałem , że 1 kwartał jest dla nich w zasadzie najsłabszy, bo 4 kwartał zawsze jest na plusie, mam nadzieje, że dzieki własnie panelom i napędom do rowerów (kwartał 2 i 3 ) gdzie jest sezon na tego typu rzeczy bedzie dużo lepszy