1) wydanie WH w najbliższych miesiącach
2) wydanie WDT w trybie wieloosobowym
3) produkcję 3 gier na Oculusa równocześnie
4) wejście jeszcze w tym roku na główny parkiet
Wydaje mi się , ze obstawiacie tutaj przeszły szał na gejmingu, który już nie wróci.. wróci hossa , może za rok albo 3 ale na pewno taka na 30% a nie 300%, mnie tu w ogóle przy tym szale nie było więc mam realistyczny ogląd sytuacji , nie sądzisz ?
Nie sadze. Oceniam twoje poczynania na forum i nie sadze ze masz oglad na jaki sie powolujesz.
Do pomowien o wtopie DT nawet sie nie odniose. Moze spolka cie utemperuje jak przekroczysz granice.
Cevka moczowa, troluj dalej jak musisz.
Akumulacja smart money trwa od wielu miesiecy i potrwa jeszcze. Wroc w 2023 na koniec roku i spojrz jaki bedzie wtedy kurs.
Dnia 2021-05-28 o godz. 11:06 ~Akcjonariusz napisał(a): > Nie maja. Korespondujesz z naczelnym mieszaczem na forum z tendencja grania na spadki.
Nobilitujesz typa. Tymczasem on wpisuje się tylko w plejadę meteorów, które tu się pojawiają i znikają - jak konon, oldboy (jak chciał odkupić), teraz taka cevka. Kupi i zniknie, nie uda mu się to też zniknie.
A my spokojnie i metodycznie lecimy na 1000 zeta za sztukę ...kiedyś xD
Ciekawe spostrzezenie dostrzegles , jak ludzie zachowuja sie na gieldzie . A TY kim jestes, wynaturzonym trolem ? Kupuj puki tanio a jak nie kupujesz to spadaj i nie zawracaj sobie glowy tym jak ludzie zachowuja sie na gieldzie . Ja bym napisal ze tacy jak TY to ciekawe egzemplarze , udzielaja sie narzekajac , a stylu glowy jak by tu skubnac pakiecik .pozdrawiam cierpliwych .
Ha ha ha ,oto nasz psycholog na forum bankiera. Przecież nikt twoich wpisów nie bierze na serio jedynie co to mądrzejsi przestrzegają nowych przed takimi jak ty.Ale zabawny jesteś
Jakich strat? To ze pusciles ze strata to teoja decyzja. Skad zalozenie ze inni robia tak samo? Inni bija cie na glowe na gieldzie bo maja plan. Wiedza co kupuja po co kupuja i jaki maja horyzont czasowy. Ty jestes zwyklym dawca kapitalu. Wiekszosc tu na forum to inwestorzy. A do nich ci bardzo daleko.
To fsjerwerkow ci zycze z tych obserwacji. To dziala w dwie strony, nie zapomniales o tym, hehehe?
Nie wiem na ile czekasz ale do zobaczenia na koniec 2023 zgodnie z tym co w jednym z ESPI zakomunikowal zarzad
Nudny jestes. I tak na bezczela trolujesz bez argumentow. Poczytaj o branzy i jej perspektywach. Ludzie madrzejsi od ciebie sie wypowiadaja.
Ale zaraz ty wiesz lepiej ze VR nie zmieni swiata. I ok, tylko po cholere siedzisz tutaj na forum. Sprzedales to idz na spolki ktore lepiej oceniasz na zarobek i przestan zawracac dupe bo pier.dolnik robisz
bo widzisz tu są tego typu inwestorzy , którzy emocje mają pod taką kontrolą, że jak ktoś napisze ,że mają "bzitki paperek" to skaczą jak małpy w klatce
Rozmowa z toba mija sie z celem. Mamy inne horyzonty czasowe.
Caly czas pisze, ze ja celuje w kurs w 2023 a ty tego nie rozumiesz i piszesz jakies bzdety nie majac akcji i nie chcac ich miec jak sam napisales. Jest to nielogiczne wiec nie ma sensu dyskusja z toba. Pisz co chcesz jeszcze mozna wiec korzystaj.
BEZ ODBIORU.