• FINV Autor: ~Nowy [31.0.0.*]
    Zapewne jeszcze kilka miesięcy temu FINV nie spodziewał się, jaki potencjał i wartość Spoko.app ma rzeczywiście. A przynajmniej nie przewidywali takiego tempa obrotu spraw. Wzrost liczby klientów i i co za tym idzie obrotów, kazał im zrewidować założenia inwestycyjne.
  • Re: FINV Autor: ~KobiBe [89.64.87.*]
    A pandemia się kończy... Będzie już tylko lepiej :)
  • Re: FINV Autor: ~Robek [94.254.152.*]
    Tylko pan rynek tego nie dostrzega,ale przyjdzie taki czas.Oczywiscie to tylko moje spekulacje
  • Re: FINV Autor: ~Mat [31.0.94.*]
    Pandemia służyła większemu wzrostowi użytkowników, a teraz szybciej będzie rosła kwota (wartość ) przelewów.
  • Re: FINV Autor: ~and [31.0.77.*]
    Jeżeli spółka nie poda raportu rocznego do 31.05,a ma taki obowiązek na rynku NC to notowania zostaną zawieszone.
  • Re: FINV Autor: ~argus [185.215.74.*]
    To jest bardzo dobre pytanie i realne zagrożenie.
    A dlaczego mieliby nie podać? Nie siejcie paniki. Nie zdążyliście tanio kupić?? Hahaha
  • Re: FINV Autor: ~LEH [178.37.68.*]
    No nie podadzą, wczoraj dali info

"Zarząd Spółki FinTech Ventures S.A. z siedzibą w Warszawie („Spółka”, „Emitent”) informuje, że wyznaczył nowy termin publikacji raportu za 2020 rok na dzień 30 września 2021 r.

Powodem przesunięcia daty publikacji raportu rocznego na dzień 30 września 2021 r. jest konieczność przeprowadzenia badania sprawozdania finansowego za rok 2020 Grupy Kapitałowej FinTech Ventures S.A.

Zgodnie z harmonogramem przekazywania raportów okresowych w 2021 roku, opublikowanym raportem bieżącym EBI 1/2021 w dniu 4 stycznia 2021 r. pierwotnie deklarowanym terminem publikacji raportu za 2020 rok był dzień 31 maja 2021 r.

Pozostałe daty publikacji raportów okresowych wskazane w harmonogramie opublikowanym w raporcie bieżącym EBI 1/2021 z dnia 4 stycznia 2021 r. pozostają bez zmian.

Podstawa prawna: § 6 ust. 14.2 Załącznika nr 3 Regulaminu ASO"
    Informacje z wczoraj. Przeczytaj
  • Re: FINV Autor: ~argus [37.47.18.*]
    Będzie cos z tego jeszcze?
    Z czego?
  • Re: FINV Autor: ~Mat [31.0.94.*]
    Inwestorzy nie wiedzą, co mają w portfelu. Trzeba mieć szczęście, żeby tak trafić w ciemno.
  • Re: FINV Autor: ~Xyz [37.30.20.*]
    Mnie interesuje, jaką jest aktualna wartość Spoko - biorąc pod uwagę, że Finv ma 60% udziałów!!? pewnie ta wartość przewyższa kapitalizację Finv?!
  • Re: FINV Autor: ~Gas [37.248.253.*]
    Czestki Finv Twist połączył się z ZIP em wartość transakcji 440mln złotych w przeliczeniu Twist ma 1mln klientów .. można wliczyć realną wartość F I V
  • Re: FINV Autor: ~TP [90.129.221.*]
    Spoko jest warte koło 220baniek a dla Fin trafia koło 130. Dobrze myślę ?
  • Re: FINV Autor: ~TP [90.129.221.*]
    Co daje 1.8 zł za jedną akcję + igs .
  • Re: FINV Autor: ~leo [89.77.169.*]
    panowie .cichutko ...bo ja chce dokupic ..
  • Re: FINV Autor: ~TP [83.250.246.*]
    Czyli przy założeniach spolki w 2022 chcą mieć 2 miliony użytkowników czyli akcje powinny kosztować koło 7 zł + igs ?
  • Re: FINV Autor: ~xyz [83.7.55.*]
    Środki przekazane przez FINV dla SPOKO powinny zaowocować dalszym rozwojem aplikacji i pozyskiwaniem coraz to nowych użytkowników w nowych krajach. Zobaczymy, jaki będzie przyrost po maju?
  • Re: FINV Autor: ~xyz [83.7.55.*]
    pl.linkedin.com/company/spoko-app

Miliony ludzi na całym świecie pracują poza ojczyzną. Emigracja jest efektem poszukiwania lepszej sytuacji finansowej. Szacuje się, że większość migrantów wybiera Europę i Azję i przekazuje pieniądze swoim rodzinom.
    Chcemy być wszędzie tam, gdzie są ci ludzie i pomagać w budowaniu ich życia. Teraz możesz wysyłać pieniądze z 30 krajów za pośrednictwem ‎‎Spoko.app‎‎ a my wciąż się rozwijamy! Poznaj #SpokoMarkets serii i dowiedz się, z których możesz natychmiast wysłać pieniądze do swoich krewnych!‎

Czy wiesz, które kraje są najlepszymi odbiorcami przekazów pieniężnych na świecie? Według danych ‎‎Banku Światowego‎‎ to Indie, Chiny, Meksyk, Filipiny, Egipt, Pakistan, Francja, Bangladesz, Niemcy i Nigeria. Cały rynek przekazów ma być wart 702 miliardy dolarów! Jako ‎‎SPOKO.app ‎‎wspieramy emigrantów z Indii, Pakistanu, Francji, Niemiec i Nigerii w tanich i natychmiastowych przekazach pieniężnych. Wspaniale jest być częścią tej globalnej rodziny przekazów pieniężnych i stworzyć lepszą przyszłość dla emigrantów na całym świecie.
    No i dlatego mądry akcjonariat sprzedaje akcje,a głupi kupuje.Panowie szkoda pisania, jeśli ktoś nie co robi spółka,to uświadamianie nie pomoże.
    Sorry miało być,nie wie co robi.
    Wręcz przeciwnie. Czekam na dywidendę na ULT i dobieram FINV
  • Re: FINV Autor: ~Robek [5.173.187.*]
    Nie zrozumiałeś sarkazmu?
    Brałem to pod uwagę, ale kto wie... Teraz tu nie jednemu puściły z...
    Tu potrzebne będą spokój i opakowanie zwłaszcza jak kurs ruszy w górę..A to jest pewne.
  • Re: FINV Autor: ~Mat [31.0.46.*]
    Spokój i opanowanie przy C/WK = 0,79 większościowego udziałowca Spoko ? Jakoś nie mogę się opanować :)
  • Re: FINV Autor: ~Robek [5.173.187.*]
    Panowie wszystko się sprowadza do popytu i podaży.Jesli szerszy rynek nie dostrzeże fintecha ,to parę tys. zł robi z kursem cuda .
  • Re: FINV Autor: ~Mat [31.0.46.*]
    Robek, ja kupiłem tutaj bilet w jedną stronę .
    Pytanie skad zdobedzie te 20 mln. I czy bedzie kolejna emisja i za ile.
    wdrazanie innowacji przez MSP' organizowany przez PARP ... ....
    tu juz niedlugo ktos grubszy wybierze a co niektorym oczy sie otworza ze zdziwienia...
  • Re: FINV Autor: ~Gas [188.147.34.*]
    Dzisiaj ostatnie minuty sesji wyglądają na początek końca spadków i obym się nie mylił myślę że to jedna osoba zbierała po 25k 10k ..było trochę emocji
  • Re: FINV Autor: ~Mat [31.0.39.*]
    Przed zakupami grubego, pojawią się trole spadkowe i wszystko obrzydzą.
  • Re: FINV Autor: ~Nowy [95.41.40.*]
    Nie, to nie była jedna osoba...
  • Re: FINV Autor: ~Gas [188.147.34.*]
    Napisałem obym się nie mylił a oczywiście mylić się mogę co nie ma większego znaczenia bo pakiety weszły jak w gąbkę bylo miło popatrzeć... życzę jutro wszystkim okupionym dużo zielonego
  • Re: FINV Autor: ~Xyz [37.30.25.*]
    Każdy na to liczy! Tylko na giełdzie nic do końca nie jest pewne! Pamiętajmy, że tu wszystko zależy od Szwedów i do końca nie wiemy, jaki jest ich zamysł co do inwestycji. Zakładamy, że chcą zarobić na zainwestowanych środkach! FF wynosi oficjalnie 14%, praktycznie pewnie mniej! Nie wiemy też, jaki plan jest co do Spoko.app: czy po rozwinięciu aplikacji i uzyskaniu odpowiedniej liczby użytkowników - sprzedaż jakiemuś innemu, globalnemu graczowi na rynku przelewów, czy też to Spoko będzie przejmowało i rozszerzało ekspansję - realizując zapisy zawarte w strategii Finv!?
    Dzięki za info. Nie wiedziałem, choć w moim przypadku i tak nic nie zmienia.
  • Re: FINV Autor: ~LEH [178.37.68.*]
    "Niezwłocznie po wydaniu opinii przez biegłego rewidenta, nie później jednak niż w terminie 7 dni od jej otrzymania przez emitenta oraz nie później niż sześć miesięcy od dnia bilansowego, na który zostało sporządzone sprawozdanie finansowe" Pomyliło Ci się chyba z rynkiem głównym "Nie później niż w terminie 4 miesięcy od zakończenia roku obrotowego, którego dotyczy."
[x]
LUDUS 1,11% 0,28 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.