Może uda się więcej. Całej nowej emisji było 5,6 mln. Patrząc, że pewnie najwięksi wzięli 60-70% i nie będą oddawać to do połowy przyszłego tygodnia sprinterzy się wyrzucą. Plus łoś jankowiak :)
Dolicz moje 100k, których nie mam zamiaru oddawać, plus 1,4 mln Jankowiaka który też myślę, że nie sypie to mamy już połowę nowej emisji, tylko kto to wciąga ? Centurion ?
A pisałem że spadnie dużo poniżej 60 groszy, to twierdziłeś że nie ma opcji:P Mimo wszystko siebie uważam za większego łosia, bo w czasie zapisów miałem 1 akcję i mogłem złożyć zapis dodatkowy, bo kasę też miałem, ale tego nie zrobiłem. Teraz czekam aż jeszcze niżej sypną:)
bubuzubu przyznaję rację i jestem w szoku. Nie wierzyłem w takie coś i niestety nie zwolniłem sobie kasy, bo nie wierzyłem w takie cuda. Ale uważam, że dla spółki to bardzo dobrze, że słabe ręce oddadzą. Lepiej nie mieć takich akcjonariuszy na pokałdzie.
Ja jestem w meeega szoku, zamrozić kasę na tylę czasu i oddać za 20 % zysku, to jakaś na maksa parodia. Przez taki czas mozna było tą kasą po tym co się od czasu PP działo na giełdzie zrobić prawdziwe pieniądze. Odejmując od tego podatek i hiperinflacje to ktoś jest niespełna rozumu ...
dobradusza ja też. Ale jak to już wielokrotnie pisałem leszcze lubią sprzedawać tanio i kupować drogo :) Przypomina mi się sytuacja jak kupowałem tu po 13 i 14 groszy tu i nikt tego nie chciał :)))