Wypił drinka z palemką (bimber +czerwona oranżada -na tyle można sobie pozwolić będąc inwestorem lentexu ) i co ma nie być zadowolony ?
Niedawno wieszczył 13-14 zł na dzień ogłoszenia wyników nawet 3 zł dywidendy (prawda ! . na 10 akcji )
Jestem pod wrażeniem niezmiennego entuzjazmu tego Pana .
Przygladając sie jak to było załatwione bardziej obstawiałem ogłoszenie skupu niz dywidendę. Ale jak już została uchwalona to szkoda że nie przynajmniej 0,50 zł .Nie gryzłoby to tak po oczach ;). Co do inwestycji to byłaby to super informacja pod warunkiem że pojawiłby sie jakis komunikat bo spółka jest niezmiernie lakoniczna w tych sprawach
Ja to wcale nie rozumiem tego dywidendowego szału. Co z tego że daliby 2 zł za akcje jak przecież odcięte by to było od ceny akcji? A tak kasa zostanie zainwestowana i da w przyszłości dodatkowe zyski, a co za tym idzie wzrost ceny akcji.
Che ktoś na szybko kilka tysi to niech sprzeda cześć swojego pakietu.
Spółka zachowuje sie nieźle po ogłoszeniu takiej sobie dywidendy. Może jednak ten skup wisi w powietrzu zwazywszy że sytuacja pandemiczna jest coraz lepsza. Hmm
Nastąpiło dalsze gnębienie akcjonariuszy , mała dywidenda i trzymanie kursu za mordę żeby ich wkur...i wyleszczyć . Ale to normalne na Lentexie . To jeszcze potrwa parę lat !!!!!