Naprawdę, bananowa giełda :) Janusz biznesu wrzucił 5k i wyciągnie 6, WOW! Ludzie przecież to spółka z potencjałem wzrostu o kilkaset procent w przeciągu roku. Po co wy oddajecie akcje? Będziecie jeszcze żałować, że mieliście akcje i się wyfrajerzyliście ale wasza sprawa :) Ja podbieram.
To wytłumaczcie mi, znawcy, jaki jest sens kisić kapitał przez 5 lat, skoro w tym czasie można zrobić z 10 kółek po 15-20% tym samym kapitałem? Co się bardziej opłaca?
Tym bardziej że ja tu robię kółka po 25% ale to szczegół....
Dnia 2021-05-27 o godz. 12:15 ~Janusz napisał(a): > To wytłumaczcie mi, znawcy, jaki jest sens kisić kapitał przez 5 lat, skoro w tym czasie można zrobić z 10 kółek po 15-20% tym samym kapitałem? Co się bardziej opłaca? > > > > Tym bardziej że ja tu robię kółka po 25% ale to szczegół....
Ja spodziewałem się czegoś lepszego, był potencjał. Dziś pożegnałem się ze spółką, widzę że nie powinni byli się zabierać za gry. Chyba że was za kilka lat jednak pozytywnie zaskoczą, ale tak jak zauważyliście nasz rynek ma sporo spółek z potencjałem na inne sukcesy. Życzę wam żeby trend wzrostowy trwał jak najdłużej, ja przenoszę się na pyramid i farm.