Jednak kolega, który oddał przed odcięciem miał rację ;). Walić prowizję, uniknął 19% z dewidendy a dziś jeszcze odkupi po 5.8, albo w czerwcu po 5. Kurs będzie się kisił do jesieni, a na wiosne lekka podbitka pod dewidendę. Ostatni raz się nabrałem.
Co tu prorokowac przy takich obrotach - okolo 0.5 mln - jakbym wywalil moje akcje to bym zbil kurs o zlotowke ale po co :) Zawsze sie znajda tacy co beda sprzedawac bezpodstawnie na wyscigi - i to jest naturalne zachowanie :) Cierpliwosci.
Dnia 2021-05-27 o godz. 12:48 ~bystra80 napisał(a): > Co tu prorokowac przy takich obrotach - okolo 0.5 mln - jakbym wywalil moje akcje to bym zbil kurs o zlotowke ale po co :) > Zawsze sie znajda tacy co beda sprzedawac bezpodstawnie na wyscigi - i to jest naturalne zachowanie :) > Cierpliwosci.
skoro PT przedmówcy wierzą w sukces to należy rozpocząć skup:) a nędzne obroty sa jak raz do tego dobre :)
Sprzedałem przed odcięciem dywidendy po 7,2 złotych Kasę zainwestowałem w drugą spółkę i załapałem się na dywidendę 10 procent wartości akcji... kasę będę miał 1 czerwca za jej dywidendę .A drugą spółkę już sprzedałem z zyskiem po uśrednieniu ceny.
Dobrze że sprzedałem Atende bo cena spadła więcej niż 81 procent Szybki obrót za jedną kasę
Dnia 2021-05-30 o godz. 19:42 ~Andrzej napisał(a): > Sprzedałem przed odcięciem dywidendy po 7,2 złotych Kasę zainwestowałem w drugą spółkę i załapałem się na dywidendę 10 procent wartości akcji... kasę będę miał 1 czerwca za jej dywidendę .A drugą spółkę już sprzedałem z zyskiem po uśrednieniu ceny. > > Dobrze że sprzedałem Atende bo cena spadła więcej niż 81 procent Szybki obrót za jedną kasę