Nie było do końca jasne. Nie wierzyłem za bardzo, że spadnie poniżej 60 a tak mamy okazję. Dla niektórych 50% zarobku to już kosmos. Nie pamiętają, że po 80 Górski brał ok. 1mln akcji.
Dobrze zrobiłeś, też się ulotniłem z resztkami jeszcze zanim spadło poniżej 80 i od półtora miesiąca nawet chyba nic tu nie pisałem. Miałem tu wchodzić z powrotem jeśli spadnie poniżej 60 groszy, no i spadło ale chyba jeszcze poczekam.
Nie wydaje mi się, żeby dużo niżej udało się kupić. 55 to minimum jakie widzę i ciężko będzie zejść niżej. A jeśli ktoś chce 200-300k kupić to ze średnią poniżej 60 raczej nie da się zebrać. ps. Jeszcze chyba wtedy dobradusza na mnie naskakiwał, że błąd i jaki to beznadziejny ruch zrobiłem :)
I teraz oczekujesz od wszystkich krytyków poklasku i samobiczowania?:P Według mnie, to kurs długo tu nie wyjdzie powyżej 60 groszy i zrobi się kiszonka gorsza niż na H4F.
Mnij więcej :) Strasznie wtedy jechaliście ;) A na poważnie kiszonka pewnie tak ale nie na tych poziomach. Obstawiam 70-90. W końcu wkrótce powinny być konkrety z O2T. W ich przypadku biznes jest działający i efekty mogą być znacznie szybciej niż na ME i wcale nie mniej spektakularne.
Przyznaję się bez bicia i przepraszam, nie zamaierzam z tego powodu chować głowy w piasek albo zmieniać nicka. Jeśli miałeś rzeczywiście bardzo dużo akcji, to był to najlepszy moment. Dla mnie jako drobnego żuczka też była potem okazja do realizacji fajnego zysku. Na razie tutaj mogą być co najwyżej konkretny odnośnie zmian w radzie nadzorczej, a więcej pewnie w lipcu się okaże