i takie raporty teraz beda co miesiac jezeli zysk netto kwartalnie orzel bedzie generowal w okolicy 15 mln pln to lekko akcje w tym roku osiagna 30 PLN zycze cierpliwosci... lepszej spolki nie moglismy znalezc na WGPW pozdrawiam maxi
Świerzy jestem i może czegoś nie ogarniam w tym raporcie, ale czy wiadomość, że przepływy operacyjne z 80 mln -> -28 mln oraz przepływy inwestycyjne -1.9 mln -> 8.5 mln to nie jest super zła wiadomość?
operacyjne na minus : budowa zapasow inwestycyjne na plus : zwrot pozyczki udzielonej jednostce podporzadkowanej jest zaj... zycze cierpliwosci jedziemy na min. 25 PLN maxi
mala pomylka... ale budowa zapasow tez tak czy inaczej raport jest zaj.... firma podnosi marze i zyskownosc ma kase na koncie i w naleznosciach i zapasach to byl dobry strzal. zycze cierpliwosci maxi
Śmierdzi mi tu na kilometr Ropczycopodobnym zarządem i niechęcią do mniejszościowych. Tu się nie da zarobić. Intencją zarządu jest przejęcie spółki za grosze. W RPC przynajmniej płacili dywidendę.
Boli cie ze spolka sie robi zaj...
Przy wynikach netto na poziomie 15 mln pln qwartalnie spolka powinna kosztowac w okolicach 30 pln
Ja tutaj siedze i nie narzekam to jest dopiero poczatek wzrostow
Zycze cierpliwosci