Jak pisałem zarobiłem naprawdę dużo na akcjach tej spółki. Tak było dwukrotnie. Niestety to tylko spekulacja. Myślałam że coś będzie z tej firmy ale ostatni miesiąc tylko potwierdził negatywny scenariusz. Obecnie nie mam już akcji i śpię spokojnie. Jeżeli w terminie nie ukaże się raport opiniowany przez biegłego - w tym wypadku pani Teresy. Jak można argumentować przedłużenie terminu badania raportu sytuacją z COVID? W firmie która nikogo nie zatrudnia i praktycznie nie posiada majątku? Niestety pan Prezes nie potrafił tego wyjaśnić. Tyle pisania. Przypomnę się jeszcze. Obym nie miał racji. Zalecam rozsądek. Zobaczcie przykład spółki Molmedica. Tam niestety nie słuchałem i zostałem z akcjami. To już 5 lat zawieszenia i tak chyba zostanie. Pamiętajcie że raport musi być opiniowany przez biegłego, inaczej nie ma żadnej wartości. Pozdrawiam
Tak stękacie o tym raporcie rocznym, robicie z tego coś najbardziej wyczekiwanego i najważniejszego na świecie, ze samo info o jego podaniu wrzuci kurs powyżej trzech złotych i to na luce, będzie wisiało z półtora dnia jak ostatnio i odetnie ludzi z akcji z poziomu poniżej dwóch złotych. W sumie to dobrze robicie, a póki co zbieranko 1,5-1,6.
Przy założeniu że raport bedzie... optymista z Ciebie nie udało im się tego dokonać przez 4 miesiące! To całkowita kompromitacja tej spolki i osób zarządzających!
Dnia 2021-05-27 o godz. 03:58 ~Patryk2224 napisał(a): > Nie masz akcji to po co tu jesteś i zwracasz ludzi du..?
Jak to po co tu jest? Bo mu ŻAL ! :) Teraz lepiej zastanówmy się czego mu tak naprawdę żal ?! :) Nie liczyłbym że to dobry samarytanin bo takich na giełdzie NIE MA ! Raczej liczyłbym że to sfrustrowany koleś pozbawiony akcji które kupił dużo wyżej a sprzedał w dołku lub peroniarz który został na 0,6zł w sumie wychodzi na to samo jedni i drudzy są bez akcji !