• Naprawdę żal mi ludzi którzy zostaną z akcjami.... Autor: ~mich [185.135.2.*]
    Jak pisałem zarobiłem naprawdę dużo na akcjach tej spółki. Tak było dwukrotnie. Niestety to tylko spekulacja. Myślałam że coś będzie z tej firmy ale ostatni miesiąc tylko potwierdził negatywny scenariusz. Obecnie nie mam już akcji i śpię spokojnie.
    Jeżeli w terminie nie ukaże się raport opiniowany przez biegłego - w tym wypadku pani Teresy.
    Jak można argumentować przedłużenie terminu badania raportu sytuacją z COVID? W firmie która nikogo nie zatrudnia i praktycznie nie posiada majątku? Niestety pan Prezes nie potrafił tego wyjaśnić.
    Tyle pisania. Przypomnę się jeszcze. Obym nie miał racji.
    Zalecam rozsądek. Zobaczcie przykład spółki Molmedica. Tam niestety nie słuchałem i zostałem z akcjami. To już 5 lat zawieszenia i tak chyba zostanie.
    Pamiętajcie że raport musi być opiniowany przez biegłego, inaczej nie ma żadnej wartości.
    Pozdrawiam

• Re: Naprawdę żal mi ludzi którzy zostaną z akcjami.... Autor: ~lmi [37.47.110.*]
    Dlatego Parceltec w końcówce 2019 r skupił połowę swoich akcji.
    Człowieku zastanów się co piszesz.
    Nie naganiaj na spadki
  • Re: Naprawdę żal mi ludzi którzy zostaną z akcjami.... Autor: ~Marek [77.111.246.*]
    Tak stękacie o tym raporcie rocznym, robicie z tego coś najbardziej wyczekiwanego i najważniejszego na świecie, ze samo info o jego podaniu wrzuci kurs powyżej trzech złotych i to na luce, będzie wisiało z półtora dnia jak ostatnio i odetnie ludzi z akcji z poziomu poniżej dwóch złotych. W sumie to dobrze robicie, a póki co zbieranko 1,5-1,6.
  • Re: Naprawdę żal mi ludzi którzy zostaną z akcjami.... Autor: ~Wiem [37.248.153.*]
    Przy założeniu że raport bedzie... optymista z Ciebie nie udało im się tego dokonać przez 4 miesiące! To całkowita kompromitacja tej spolki i osób zarządzających!
  • Re: Naprawdę żal mi ludzi którzy zostaną z akcjami.... Autor: ~Patryk2224 [5.173.249.*]
    Nie masz akcji to po co tu jesteś i zwracasz ludzi du..?
  • Re: Naprawdę żal mi ludzi którzy zostaną z akcjami.... Autor: ~Tia [78.10.235.*]
    Dnia 2021-05-27 o godz. 03:58 ~Patryk2224 napisał(a):
    > Nie masz akcji to po co tu jesteś i zwracasz ludzi du..?

Jak to po co tu jest?
    Bo mu ŻAL !
    :)
    Teraz lepiej zastanówmy się czego mu tak naprawdę żal ?! :)
    Nie liczyłbym że to dobry samarytanin bo takich na giełdzie NIE MA !
    Raczej liczyłbym że to sfrustrowany koleś pozbawiony akcji które kupił dużo wyżej a sprzedał w dołku lub peroniarz który został na 0,6zł w sumie wychodzi na to samo jedni i drudzy są bez akcji !

• Re: Naprawdę żal mi ludzi którzy zostaną z akcjami.... Autor: ~Wiem [31.0.86.*]
    Mi też zal oprócz jednego... Inwestor nich wisi z tymi akcjami!
[x]
PARCELTEC 0,00% 0,56 2022-02-15 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.