Znowu jakaś świnia próbowała na sam koniec zbić kurs dziesięcioma akcjami, ale byłem czujny. Tak, wiem, że w dystansie to nie ma znaczenia, ale zawsze przyjemniej, gdy się zamyka na plusie.
Wygląda jak by czekali na korektę na rynku,żeby spróbować wywołać panikę na akcjach i wtedy nastawią wór z ukrytego! A to nie będzie trudne,widząc ich poczynania! ps. spółdzielni się nie spieszy,wiec premiera przeniesiona pewnie na Grudzień.Ulica zawsze dowiaduje się OSTATNIA.
Po co gadasz takie bzdury cieniasie? Każdy rozgarnięty nie sprzeda po tej cenie, gdzie premiera za rogiem, a spółka zarabia 0,5 mln netto w kwartał bez premiery.
Dzisiaj właśnie wpadł 107 komentarz, gdzie espi było przy 30 o zwrocie kosztów produkcji.
Na te korekte ktora juz byla za rogiem od lipca 2020 i nadal juz tuz tuz?
Widac zbijanko wiec pielna akumulacja. Nie zdolalem obronic, w ostatniej sekundzie zbil kolejna 5.
Naprawde nikomu nie daje to do myslenia? Czemu ulica sie budzi gdy jest juz +100% na kursie? Fenomen!
Czekam na wieksze zakupy ponizej 50. Moze zejda.
Może zejść w ciągu dnia poniżej,ale nie zamknie się poniżej 52.50.Pisałem w Lutym ze tutaj będzie wyciskanie do ostatniej kropli krwi.Kierunek wymęczenie akcjonariatu.)))
Ja się ustawiłem z kupnem poniżej 52.5zł, bo nie zamierzam brać za więcej niż jakieś ciemne typy które nie chcą się ujawniać a władze spółki milczą na ich temat. Nie wiadomo gdzie poszedł ten hajs. Jeśli to było częściowe wyjście z inwestycji to niech mówią o tym otwarcie. Ukrywanie informacji jest najgorszym wyjściem. Nie wiemy dlaczego sprzedali. Nie wiemy kto kupił. Niestety prawda jest taka że zarząd Carbonu stracił swoją wiarygodność na Newconnect tym ruchem. Żaden większy inwestor indywidualny już tu nie wejdzie powyżej 50 zł i w związku z tym kurs nie rośnie i jeszcze długo nie urośnie, przynajmniej dopóki sprawa się nie wyjaśni albo zaczną robić głośniejszy projekt, który przewietrzy obecny smród wokół Carbona.