Inwestujemy a nie możesz narysować tego tak ze teraz idzie do góry aż do 08.06.2021 potem 07.06.2021 po dywidendzie jednodniowa korekta nie musi być o całe 96 groszy a potem jazda do góry ;) ;) na taki wykres wszyscy by Ci tutaj zagłosowali miał byś 100% poparcie :)) :))
Korekty muszą być to fale wymusza takie a nie inne projekcie Poprzednia projekcia zasięgu trzeciej fali na podstawie pierwszego impulsu od 3 zł do 5,8 zł już się wyczerpa bo zasięg był do 9 zł max 10 zł Oczywiście rynek powinien zrobić solidną korektę o czym pisałem w tamtym roku ale nie zrobił bo minął luką co było pewne po ogłoszeniu dywidendy 95 gr.Luka to korekta pędząca tylko ponieważ oscylator AO nie schodzi do zera nie mamy wciąż 4 fali najbardziej nie lubianej przez inwestorów ale przez to zmienia się oznaczenie fal cały impuls od 5 zł do 9 zł to 1w3w3 tak jak na wykresie i po korekcie pędzącej fala 3 znów ulega rozszerzeniu i mamy teraz2 w 3w3w3 Co oznacza że korekta tylko do 10,8 i ponieważ nie 4 fala tylko wciąż podfala 3nie zamykamy luk na 9 i 10 zł tylko pędzimy do przodu Więc dalej trzymamy się ramy i nie spadamy .
oko przecież tu wcale nie jest mały zysk nawet ja trzymam już na stałe od 5 zł wcześniej od 4-5 zdarzały mi się jakieś kółka. Dovato-inwestjemy ma poniżej 4 zł nawet wiec to wcale nie małe zyski już ale po co sprzedawać jak i tak nie ma pomysłu na lepszy papier ?
Ogłoszenie wyników - najpewniej wyjątkowo dobrych, zwiększających potencjał - rychła dywidenda oraz znaczna poprawa dalszej perspektywy spółki - nic dziwnego, że występują próby wstrzymania wzrostu kursu, gdy się chce kupić większą ilość. Należy wykorzystać taką sytuację do zwiększenia własnego w tym udziału...
Najpierw jest projekcja korekty do 10,8 i pod nią wyniki .Ale giełda dystansuje przyszłość W 1 q nie oddali żadnej inwestycji a w tym kwartale 330 apartamentów .W zawartej przedsprzedaży spółki celowej nie przeksięgowanie wzrostu wartościWięc 2q musi być rekordowy .Zresztą projekcja daje tylko górę .
Novy nie gramy tylko inwestujemy ktoś kto od nas odkupi musi jeszcze zarobić w 5 fali bo jak można sprzedać coś komuś co jest mniej warte . Na serio to nikt tu nie jest jasnowidzem bo by zagrał w lotto .Nie wiem czy pamiętasz inwestujemy w zielone