• Aktualnosci ze strony: parceltechnik.com Autor: ~Detektyw [5.184.210.*]
    Macie tam wzmianki na dzień 2020-12-10 wizualizacja prototypu mobilnego w załączniku. Dzieci z przedszkola by tak narysowały...
    Ale jest szansa że dojdą do celu w...

Aktualności na dzień 4800-05-26
    Wizualizacja prototypu mobilnego skrytkomaty, więc mają jeszcze czas ponad 2000 lat na jego wykonanie...

Jak już pisałem firma, krzak, nic nie warta... Pralnia kasy i wyłudzania.
  • Re: Aktualnosci ze strony: parceltechnik.com Autor: ~lmi [37.47.110.*]
    No mają problem z zegarem na stronie. Czasem się zdarza że firmy nie mają czasu aby to usunąć. Wierz mi nie będzie miało to wpływu na kurs.
    Takie strony widziałem z pewnymi uchybieniami na innych spółkach i one przynosiły doskonale zyski.
    Tak więc nie podniecalbym się tym uchybieniem bo on nie ma znaczenia wielkiego.
  • Re: Aktualnosci ze strony: parceltechnik.com Autor: ~Detektyw [5.184.210.*]
    Szanującą się firma nie pozwoli sobie na takie coś, tak samo jak pisanie opowieści dziwnej treści-bajek o mobilnych skrytkomatach od roku 2018 że podpisała umowę MBK i gdzie one są??? Z tego co się orientuję w temacie to zwykły wał... Przekonasz się, kwestia czasu...
  • Ilość troli jest odzwierciedleniem ilości spekulantów. Autor: ~Lucky_Luke [31.0.91.*]
    Troll się czepia wszystkiego, aby obrzydzić życie akcjonariuszom i zmusić ich poprzez strach do sprzedania akcji. To typowe socjotechniczne zagranie. Płatna protekcja zwana trolowaniem. Robią tak zawsze, gdy kurs ma iść w górę do czasu, aż sami zbiorą do koszyka albo ich mocodawcy.
    Mnie nie dziwi taki troling. Trole są jak pchła na psa ogonie. Idzie z tym żyć.
    Dlatego nie sugeruję się wpisami troli. Jak kurs odjedzie na północ kilka dziesiąt %, większość sama znika.
  • Re: Aktualnosci ze strony: parceltechnik.com Autor: ~Wiem [5.172.235.*]
    Jw
[x]
PARCELTEC -1,39% 0,56 2022-02-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.