Macie tam wzmianki na dzień 2020-12-10 wizualizacja prototypu mobilnego w załączniku. Dzieci z przedszkola by tak narysowały...
Ale jest szansa że dojdą do celu w...
Aktualności na dzień 4800-05-26
Wizualizacja prototypu mobilnego skrytkomaty, więc mają jeszcze czas ponad 2000 lat na jego wykonanie...
Jak już pisałem firma, krzak, nic nie warta... Pralnia kasy i wyłudzania.
No mają problem z zegarem na stronie. Czasem się zdarza że firmy nie mają czasu aby to usunąć. Wierz mi nie będzie miało to wpływu na kurs.
Takie strony widziałem z pewnymi uchybieniami na innych spółkach i one przynosiły doskonale zyski.
Tak więc nie podniecalbym się tym uchybieniem bo on nie ma znaczenia wielkiego.
Szanującą się firma nie pozwoli sobie na takie coś, tak samo jak pisanie opowieści dziwnej treści-bajek o mobilnych skrytkomatach od roku 2018 że podpisała umowę MBK i gdzie one są??? Z tego co się orientuję w temacie to zwykły wał... Przekonasz się, kwestia czasu...
Troll się czepia wszystkiego, aby obrzydzić życie akcjonariuszom i zmusić ich poprzez strach do sprzedania akcji. To typowe socjotechniczne zagranie. Płatna protekcja zwana trolowaniem. Robią tak zawsze, gdy kurs ma iść w górę do czasu, aż sami zbiorą do koszyka albo ich mocodawcy. Mnie nie dziwi taki troling. Trole są jak pchła na psa ogonie. Idzie z tym żyć. Dlatego nie sugeruję się wpisami troli. Jak kurs odjedzie na północ kilka dziesiąt %, większość sama znika.