Ta firma to chyba naprawdę słup. Brak zatrudnienia, brak rzetelnych informacji o działalności. Słynne skrytomaty projektują już kilka lat. Brak konkretów. W raporcie kwartalnym czytamy o dużych zyskach w branży elektroniki. Dlaczego nie podali konkretów? Dlaczego tak długo czekamy na raport roczny i ocenę biegłego rewidenta? Dużo zarobiłem na tej spółce ale naprawdę robi się z tego ruletka. Jeżeli nie podadzą raportu do 31 maja to zawieszenie murowane. Miałem już taką sytuację na GPW i zostałem z akcjami. Obym nie miał racji. Naganiaczy zrozumiem za hejt-taką mają pracę.
Przecież masz wzmiankę na stronie
https://parceltechnik.com/
Masz wzmianki na dzień 2020-12-10 wizualizacja prototypu mobilnego w załączniku. Dzieci z przedszkola by tak narysowały...
Ale jest szansa że dojdą do celu w...
Aktualności na dzień 4800-05-26
Wizualizacja prototypu mobilnego skrytkomaty, więc mają jeszcze czas ponad 2000 lat na jego wykonanie...
Jak już pisałem firma, krzak, nic nie warta... Pralnia kasy i wyłudzania.
Dzisiaj wystawiam cały pakiet na sprzedaż. Wystraszyłem się po tej informacji.Ona zwaliła mnie z nóg. Jestem cały rozdygotany.
Nie wiem co robić. Jedno mnie tylko zastanawia. Dlaczego w arkuszu nie ma zleceń sprzedaży, a jak są to bardzo małe.
To trochę nietypowe bo kurs jest 1 zł a akcji jak na lekarstwo.
Powinno być ich więcej. FF jest aż 31 proc. Jak patrze na inne akcje to w arkuszu po prawej są zlecenia po 10k i więcej.
To mnie bardzo zastanawia. Każdy niech sobie spojrzy i oceni.