Jak dla mnie w tych wszystkich filmikach z YouTube więcej magii niż nauki. No coś tam ładna pani sobie drukuje. Jakichś dwóch kolesi pięknie opowiada o ładowaniu tel z lampki biurkowej oklejaniu wieżowców, ale trudno znaleźć konkrety.
Jest już gdziekolwiek zainstalowana tą folia i działa? Można to gdzieś zobaczyć jak to się mówi "w życiu". Czy ta fabryka to taka sama pokazówka jak żaluzje i stacje ładowania z filmików.
Poszperaj po starszych wywiadach z ładna panią gdzie wyjaśnia jaki jest potencjał i jak stałe poprawiają wydajność i żywotność. Od 2014 roku ich śledzę i o tech się nie boję a dodruk mam w pupci,dla mnie najważniejsze to oficjalne podpisanie przejęcia.
Przyznaję że jestem nowicjuszem niemniej jednak mam wątpliwości takie jak napisałem. Ładna pani nigdzie niczego dokładnie nie wyjaśnia. Czyżby nikt nie był w stanie wskazać gdzie ten wynalazek można obejrzeć w działaniu dlatego że go nigdzie jeszcze nie ma? A fabryka jest i co produkuje? Dla mnie to po prostu dziwne.
Uwierz chłopie - jest i działa i co najważniejsze to dzieje się teraz i miejmy nadzieję tu...Na giełdzie kupuj plotki sprzedawaj fakty tak mawiają... Nikt Cie do niczego nie namawia zawsze możesz zainwestować w coś z wigu20... Albo zupełnie gdzie indziej...
Mają to opatentowane? Czy podpisali coś jakby umowę na wyłączność z pierwszą lepszą firmą skanska? Dalej nikt żadnych faktów. Ja miałem po 9 sprzedałem z 20%zyskiem i teraz poczekam jednak na fakty.
Życzę wszystkim żeby plotki zamieniły się w fakty a sobie żeby udało mi się zdążyć wskoczyć drugi raz.