Babcia mi opowiadała, że dawniej jak niegrzeczne trole rzucały kamienie do jeziora to wyskakiwała z niego pirania i coś im odgryzała. Później do końca życia trole żałowały swojego złego postępowania.
Dnia 2021-05-25 o godz. 20:22 ~Inwestor napisał(a): > Utopione jak kamień rzucony do jeziora.
Skoro już się z tym pogodziłeś to po co tu piszesz? Sprzedaj teraz ze stratą i później jeśli kurs będzie dalej spadać będziesz szczęśliwy, że Cię tu nie ma. Wylewanie żalu i straszenie leszczy, nic Ci nie pomoże, trendu Twoimi żałosnymi postami nie zmienisz. Sam jestem tu na stracie i czekam na dołek, żeby dokupić. U mnie Exol jest w portfelu dywidendowym na lata, więc średnioterminowy trend spadkowy nie jest niczym dziwnym a nawet traktuję to jako okazję. Pozdrawiam wszystkich rozumnych.
Inwestor i Exol nie mają akcji tylko pracę do wykonania. Bronią się tutaj bardzo ładnie, potakują sobie nawzajem, chciaż muszę przyznać Exolku, że w trolowaniu jesteś lepszy. Twoje wpisy są bardziej inteligentne, dałabym Ci podwyżkę na miejscu Twojego szefa.
oj Ida trochę cię poniosło, chyba wiosna, a tak poważnie to po co odpisujecie i podbijacie wątki exola, inwestora i jeszcze parę nicków ?!?!?! Oni tak opłacani są przez tego samego, a my wiemy co mamy w portfelu PCX to przyszłość i pewny zarobek !!!
A to czy pewny zysk i zarobek to się okaże. Tylko nie wiadomo jak długo będziesz na to czekał. Jak na razie to towarzystwo wzajemnej adoracji i trolii-naciągaczy notorycznie podbija wątki. I pleciecie swoje kłamstwa i bajdurzycie i wezwaniach etc...
Sss naciągaczu cieszę, się że doceniasz moją inteligencję bo wiesz dobrze, że piszę prawdę o tobie, twojej działalności, którą tu popełniasz. Ja przynajmniej nie dyndam na haczyku tak jak ty.
Dnia 2021-05-26 o godz. 16:27 ~Exol napisał(a): > Sss naciągaczu cieszę, się że doceniasz moją inteligencję bo wiesz dobrze, że piszę prawdę o tobie, twojej działalności, którą tu popełniasz. Ja przynajmniej nie dyndam na haczyku tak jak ty.
Nie ma misji chłopak tylko pracę. Nie napisałam, że jesteś inteligentny tylko inteligentniejszy od inwestora ^^ Nie pochlebiaj sobie mój drogi, inteligentni ludzie mają normalną pracę a nie trolowanie.
Inteligentny człowiek ma dziesiątki i setki milionów na koncie, a Ty Ida ile masz? Wisisz pewnie na haku z urojonymi marzeniami, że dzięki PCC Exol zostaniesz milionerką. Umiesz tylko obrażać mnie i Exola, nazywać mało inteligentnymi. Ja przynajmniej nie mam urojeń i złudzeń.