Zleci na 20 groszy, no może 25. I tak się będzie kisiło przez kilka lat. Żadne pozytywne infa nie pomogą. Patrowicz nie chce żeby było wyżej i nie będzie.
Dokładnie szczyt z czerwca przetestowany zresztą ten cały spadek to na marnym obrocie był w przeciwieństwie do wcześniejszych wzrostów. Więc nie było dystrybucji jak niektórzy pisali. Nie słyszałem żeby patro zmniejszył zaangażowanie...
Piękna sesja dziś. Test wsparcia ponowny na 0,5 obrona i zakonczenie na plus. Krótkoterminowy linia trendu przełamana i rozpoczynamy od jutra trzecią falę trendu wzrostowego a przypomnę że jest ona najsilniejsza .Myślę że wyniesie kurs grubo powyżej 1 zł. Do naganiaczy na spadki było już info że Patrowicz sprzedał to co kupował między 0,44-0,58? Ja nie słyszałem sprzeda wam po 2 zł....
Dnia 2021-05-25 o godz. 22:50 ~Car napisał(a): > Dokładnie szczyt z czerwca przetestowany zresztą ten cały spadek to na marnym obrocie był w przeciwieństwie do wcześniejszych wzrostów. Więc nie było dystrybucji jak niektórzy pisali. Nie słyszałem żeby patro zmniejszył zaangażowanie...
A słyszałeś, żeby zwiększył zaangażowanie po przejęciu Damfa. TEŻ NIE, więc info o zmniejszeniu nie jest potrzebne.
Tu cały czas jest marny obrót, ja mam otwarty koszyk na 0.516 od wczoraj i mi wpadają jakieś pakiety po 300 akcji.. dziś nawet po jednej ktoś zbija kurs, ale na otarcie dziś wleciało 10k akcji.