• Leci na pysk Autor: ~Garry [89.64.81.*]
    Gdzie to sie zatrzyma ciekawe
  • Re: Leci na pysk Autor: ~iruś [5.173.72.*]
    Zleci na 20 groszy, no może 25. I tak się będzie kisiło przez kilka lat. Żadne pozytywne infa nie pomogą. Patrowicz nie chce żeby było wyżej i nie będzie.
  • Re: Leci na pysk Autor: ~Wojtas [89.64.103.*]
    Wsparcie na 0,49zł zaliczone, teraz powinniśmy jechać do oporu na 0,60zł
  • Re: Leci na pysk Autor: ~Car [37.248.175.*]
    Dokładnie szczyt z czerwca przetestowany zresztą ten cały spadek to na marnym obrocie był w przeciwieństwie do wcześniejszych wzrostów. Więc nie było dystrybucji jak niektórzy pisali. Nie słyszałem żeby patro zmniejszył zaangażowanie...
  • Re: Leci na pysk Autor: ~Car [37.248.175.*]
    Piękna sesja dziś. Test wsparcia ponowny na 0,5 obrona i zakonczenie na plus. Krótkoterminowy linia trendu przełamana i rozpoczynamy od jutra trzecią falę trendu wzrostowego a przypomnę że jest ona najsilniejsza .Myślę że wyniesie kurs grubo powyżej 1 zł. Do naganiaczy na spadki było już info że Patrowicz sprzedał to co kupował między 0,44-0,58? Ja nie słyszałem sprzeda wam po 2 zł....
  • Re: Leci na pysk Autor: ~January [46.204.21.*]
    AT na spółce Patrowicza ? Aleś mnie na wieczór rozbawił
  • Re: Leci na pysk Autor: ~Ds [95.160.40.*]
    OZE Patroscier.
  • Re: Leci na pysk Autor: ~iruś [5.173.33.*]
    Dnia 2021-05-25 o godz. 22:50 ~Car napisał(a):
    > Dokładnie szczyt z czerwca przetestowany zresztą ten cały spadek to na marnym obrocie był w przeciwieństwie do wcześniejszych wzrostów. Więc nie było dystrybucji jak niektórzy pisali. Nie słyszałem żeby patro zmniejszył zaangażowanie...

A słyszałeś, żeby zwiększył zaangażowanie po przejęciu Damfa. TEŻ NIE, więc info o zmniejszeniu nie jest potrzebne.
  • Re: Leci na pysk Autor: ~Oliw [5.60.221.*]
    Tu cały czas jest marny obrót, ja mam otwarty koszyk na 0.516 od wczoraj i mi wpadają jakieś pakiety po 300 akcji.. dziś nawet po jednej ktoś zbija kurs, ale na otarcie dziś wleciało 10k akcji.
[x]
ELKOP 0,00% 1,72 2026-05-22 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.