token stulecia już po 0.0308 i co ciekawe nie ma jak tego , ani kupić , ani sprzedać.tym się w ogóle nie da handlować ............niestety to zwykłe padło... bez odbioru tęczowcy...
Miczurin, jak juz piszesz to wez chlopie pisz prawde. Dzisiejszy obrot Mcan ze wszystkich giełd zczytany z coinpaprica: 3 491 509 zł. Kupic i sprzedac mozna bez problemu. Nie pisz bzdur. Dostales Mcany ZA DARMO od spolki, a placzesz nie wiadomo czemu.
Idzie nowe. BPC to kupiło nie stworzyło. Teraz przejmuje stery I władze. Gleba I chmury zamiast marazmu. Czas. Spokojnie. Czas. Teraz to już pełna kontrola . Skopowskiego. Rakieta odpaliła.
nie chce mi się odpowiadać na wszelkie bzdury , więc tak : z pov. zwykłego kowalskiego i jego tabletu - nie da się nic kupić i sprzedać! po prostu kupno i obrót macantem jest tak skomplikowany i drogi , że nie ma sensu tym się zajmować. co do obrotu skumulowanego to przeanalizujcie sobie adresy i wyjdzie wam to samo co mnie . wujcio ze szwagrem etc. a dla polskiego rynku jest niewiarygodne ,że nie ma tu platformy do handlu macantem taniej , bezpiecznej , szybkiej. pa tęczowcy.... brnijcie dalej ........
Właśnie powstaje MCANSWAP ponieważ od 3 tygodni MCAN jest zdecentralizowany.
Nie miał nikt epłyeu na strategies rodeo z Virgin Idland ale obecnie to BPC buduje właśnie Platforme ktora nie odpali przed sprawozdaniem rocznym. Bo nie ma sansu grać z Kowalskim w Ping Ponga gdy to nie Kowalski jest inwestorem Mcana. Raczej świat niż zascianek.
Dlatego nie dba nikt tu o dental.
Podziękować BPC że Projekt idzie I to ostro.
0.04USDt to na tle rynku Etap. Teraz kolej na Dużą Giełde po dopracowaniu MCANSWAP.
Dla ujednolicenia Sokzżuka pisze odpowiedzi na merytoryczne pytania. Natomiast Zen zwalcza prostactwo... Jednakże to jest ten sam Narrator. Nie polemizujący sam z sobą.
powód wywalenia ????? jesteście karykaturą forum....... ;-) no trudno... sami szkodzicie najbardziej ...........nawet nie wiecie jak....wasz reglamentowany jarcio to był kminek dla dziewczynek....taka niby równowaga opinii. pa tęczowcy na dłużej.!
Wiesz opinia a trolowanie i zmyślanie to dwie różne rzeczy.
Czas jest najlepszym weryfikatorem wg. mnie.
I można albo wierzyć / popierać rozwój, albo jak jest nie zadowalający sprzedać. Niedługo walne zawsze można przyjechać i "powiedzieć" swoje mądrości...
Jaka perła jest każdy widzi.
Ja uważam ją za nowatorską, a że nie da się czegoś nowego zbudować od razu to inna sprawa.