• Akcja kupuj z prawej Autor: leechu84 [31.178.220.*]
    Ludzie,
    Zacznijcie w końcu kupować jak chcecie, żeby kurs się bronił albo zaczął rosnąć a nie tylko piszecie jaka to fajna firma.
    Wbrew pozorom do wygenerowania wzrostów nie jest potrzebne aż tak duży kapitał.
    Myślę, że skoro Zarząd dał sygnał do zakupów po tej cenie to warto im pomóc bronić kursu na tych poziomach.
    Oni mają więcej akcji niż ktokolwiek z nas więc też im zależy na wyższej cenie.
    Do roboty i zakupów :-)
    U mnie już dziś dobrane.
  • Re: Akcja kupuj z prawej Autor: ~Lolek [188.146.96.*]
    Mało dobrałes, ale przecież to jest przerzucanie z wora do wora.
  • Re: Akcja kupuj z prawej Autor: leechu84 [31.178.220.*]
    tyle ile mogłem w tym momencie.
    Może jutro coś jeszcze skubnę
  • Re: Akcja kupuj z prawej Autor: ~Leon [5.173.235.*]
    To będzie nadal spadało i tyle. Dopiero w październiku wzrosty. Widzicie jakie mają zamówienia? Nawet poniżej 100k zł podają bo lepsze to niż nic. Jeszcze w tym tygodniu lawina.

Brak dużego kontraktu, brak prospektu, brak zachorowań równa się brak wzrostu i mega spadki.

20 zł to chyba jednak Pęknie szybko
  • Re: Akcja kupuj z prawej Autor: ~efg [89.74.134.*]
    Przynajmniej Ty jeden kupujesz a nie tylko bzdury piszesz jak Prezestaniejniebędzie. Nie wiem czy dobrze zrobiłeś, ale szacun.
    dobrałem już parę razy na tych poziomach gdy taka kiszonka.
    Czy zrobiłem dobrze nie mam 100% pewności ale przynajmniej zamiast marudzić staram się działać i kupować.
    A jak ktoś nie wierzy to mogę podesłać screeny z transakcji ;-)
  • Re: Akcja kupuj z prawej Autor: ~Jurek [5.173.250.*]
    Sprawdzamy i pozdrawiamy
    Jakie to ma znaczenie czy kupiłeś czy nie, twoja sprawa.
  • Re: Akcja kupuj z prawej Autor: ~Pantaran [46.204.1.*]
    Jak ty Lolek mężnie bronisz tych spadków, brawo ty.
    Tu nic nie trzeba robić, samo leci.
  • Re: Akcja kupuj z prawej Autor: ~On [5.173.123.*]
    Podeslij
  • Re: Akcja kupuj z prawej Autor: ~Mars [89.64.83.*]
    Wiem, że to nie będzie miało na kurs większego wpływu ale jutro wezmę 200szt. w ramach dywersyfikacji inwestowania kasy dzieci z 500+. Część poszła na kilkaset uncji srebra w dobrej, teraz czas na mały portfel akcji.
    Ja przesuwam z kryptowalut :-)
    Trochę popytu nie zaszkodzi ;-)
  • Re: Akcja kupuj z prawej Autor: ~Mars [89.64.83.*]
    Odważnie. Ja kapitału dzieci nie odważyłbym się wsadzić w krypto. Mam kupione rok temu 300 uncji srebra, teraz za wolny ich kapitał buduje im mały portfel akcji. Typowy long więc uważam, że cena 27zł jest dobra.
  • Re: Akcja kupuj z prawej Autor: ~ZPrawej-niekonieczni [188.127.25.*]
    No i dobrą była, ale dla kogo
  • Re: Akcja kupuj z prawej Autor: pablo1111 [83.4.232.*]
    Dnia 2021-05-25 o godz. 19:15 ~Mars napisał(a):
    > Wiem, że to nie będzie miało na kurs większego wpływu ale jutro wezmę 200szt. w ramach dywersyfikacji inwestowania kasy dzieci z 500+. Część poszła na kilkaset uncji srebra w dobrej, teraz czas na mały portfel akcji.

Nie ma potrzeby kupować z prawej.
    Grubasy mają technikę "z wora do wora", czyli ustawiają swoje zlecenia: na K 27,14 i niżej, a na S 27,42, aby puścić "zwdow" po 27,14 i niżej dla swoich.
    Więc zabaw się z nimi i w takiej sytuacji daj na K za 27,16. - Wtedy, jeśli będą chcieli przerzucić "z wora do wora" po swojej cenie (27,14), to najpierw będą musieli nakarmić Ciebie. - I nie ma co pękać. Trzeba czekać ze swoim zleceniem.
    Ale oni też tą techniką mogą ustawić wtedy swoje po 27,18. Wtedy trzeba dać swoje dodatkowe zlecenie na 27,20.
    W każdym razie nie ma co brać z prawej, trzeba się z nimi bawić na lewej. W rezultacie można tą techniką kupić taniej.
    Bo ich celem jest jechać "zwdow" w jednym kierunku - na coraz niższe ceny.
    Obroty są śmieszne, ale cel osiągają: coraz niżej.
  • Re: Akcja kupuj z prawej Autor: ~Jurek [5.173.250.*]
    Brawo Pablo
[x]
BIOMAXIMA -0,55% 10,90 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.