Twraz Wiem pisze jako mich .
Nas pytasz o raport . Rozumiem ze sa tu Idi-o.CI ale ty zacznij chodzić do psych..iat.
2020 rok mysle ze bedzie na minusie tak wskazują raporty Q z 2020 roku i Rating D . Zastanawia mnie ta sprzedaż ponad 20 mln . I zmiana Ratingu na AA+ i nagle taki zysk.
Zrobili dobrą robotę .
To są chwile w ktorych decyzja o kupnie może po roku czadu zamienić się w ogromne zyski.
Ale ja odradzam kupowanie nie rozumiejacych tego co sie dzieje
Na raport roczny nikt nie czaka bo wiadomo jaki będzie, więc czym się podniecać. Akcje kupuje się z ryzykiem pod przyszłość która może być dobra po ukazaniu się wyników I kw. Ponieważ nie mamy dostępu do szczegółów działamy ze świadomym ryzykiem. Trolle wzrostowe i spadkowe to taki plankton każdego forum.
Wiesz to nie jest tak do końca jak myślisz . Spółka wykazuje milionowe przychody. Myślisz że Urząd Skarbowy nie ma w to wglądu.
Można zawsze podejrzewać szwindel jednak przy takich przychodach na od jest to realne aby robić wałek.
Wiesz co było z Innogene z aquatech.... zapoznam się z opinią biegłego to zastanowię się co dalej. 4 dni sesyjne maja na opublikowanie raportu. Czekamy!
Ten Wiem to Pa.-Ra.Per Roku . Kiedy bedzie raport to bedzie wazne ze byly raporty za Q w 2020 . Kogo obchodzi co było .
W 2006 roku CDProjekt byl po 6 zł to teraz też ma być po 6 zł .
Nie kupuj nie twoja sprawa co robie nie dprzedam ani 1 akcji Trollu
do tej pory spólka podawała wszelkie raporty co prawda z opóźnieniami ale podawała. Więć sądzę, że tym razem może być podobnie. Od kilku sesji jesteśmy w TOP 5 obroty z NC, coś mi się wydaje,że moga one być generowane przez sypacza, nie zdziwię się jak bedą komunikaty o zmniejszeniu zaangażowania a nastepnie o zwiększeniu przez nowy podmiot. To oczywiście na razie przypuszczenia.
No właśnie rekordowe obroty a kurs stoi w miejscu.... dziwne prawda! Czy jakikolwiek raport kwartalny poddany był audytowi biegłego?? Z tego względu raport roczny jest tak ważny...
Była dosyć duża luka. Obroty są generowane przez kółkowiczów.
Ostatnie 10 min handlu, bez oporów wyciągli na 1.62
Uważam że powoli kólkowicze odejdą od waloru.