słabe 20%wyżej, zobacz w arkuszu gdzie będzie kurs niedługo a gdzie jest, potem mów ze słabe, ja mam za 6gr czyli po scalnieu 30gr, już mam 200%, w tydzień, niewiem co tu dla was słabe, narprawdopodnobniej chcą wyjść z rynku i zrobić wezwanie, bo i ak maja swoje kłopoty, kopalnie im nieomogą, ale na razie jest spekulacyjnie dbrze, tylko niewiem co tu pisza za bzdety 800%, słabe to wasze informacje i inteligencja girłdowo-ekonomiczna, przykre to,,,,pzdr
Dnia 2021-05-25 o godz. 13:44 ~Bob napisał(a): > słabe 20%wyżej, zobacz w arkuszu gdzie będzie kurs niedługo a gdzie jest, potem mów ze słabe, ja mam za 6gr czyli po scalnieu 30gr, już mam 200%, w tydzień, niewiem co tu dla was słabe, narprawdopodnobniej chcą wyjść z rynku i zrobić wezwanie, bo i ak maja swoje kłopoty, kopalnie im nieomogą, ale na razie jest spekulacyjnie dbrze, tylko niewiem co tu pisza za bzdety 800%, słabe to wasze informacje i inteligencja girłdowo-ekonomiczna, przykre to,,,,pzdr
kłopotów nie widzę, wezwania nie zrobią, bo po co robiliby scalenie. Spółka po pozbyciu się złodziei z upadającego komputronika szykuje coś. Sprzedaż pakietu kontrolnego, wejście inwestora??? Trudno powiedzieć ale pewnikiem jest, że wezwania pod wyjście nie będzie, bo i po co.
Niema żadnych nerwów jestem zaj...iście , zadowolony, tylko żeby coś ktoś zrozumiał trzeba trochę "ostrzej" zakomunikować , co jest grane,.. mamy scalenie 1:5 tak?... więc jak było 7gr razy 5 = się 35gr tak , jeżeli chodzi o resplit to w drugą strone sółka kosztuje 1zł i respil daje np. 1:5 daje na 20gr tak?, i to wszystko. Zrobili to poto żeby Uwolnic kurs bo zasady giełdy sa tkie że akcje ze średnia poniżej 20gr są na dwóch fixach , a nasza była tylko w srody, chcą kupic tanio a dalej na razie niewiem co planują muszą podac jakieś info publicznie. pzdr