Wczoraj pisałeś , że po 50 groszy będzie . Coś się u Ciebie zmieniło, oczywiście watchdog poza nickiem bo to zrozumiałe i nader oczywiste . Obleć zaś tradycyjnie wszystkie fora i spółki z peanami pochwalnymi to będzie fajnie
akcji na sprzedam za wiele po tej cenie nie ma , to i szarpią jak nie wiem co . Od 1,3 w dół chętnych jest trochę , ale widocznie czekają , a nóż coś spadnie . Wszechiskra potrzebna do ataku w górę , a i te rysowane górki i dolinki z różnymi tam oscylatorkami jakimiś wskaźnikami i innymi cuda wynalazkami sie tak nieśmiało obracają na wzrosty
a górne, to tam gdzie składujecie siano..... Cóż chyba boli, że 5 osób zatrudnionych w spółce zarabia łącznie 4000 euro? tzn można tak pracować. Ale trzeba być nieżle trzepniętym by takie akcje kupować.
Mam sporo czasu, możemy w nieskończoność prowadzić dyskusje
Ty taki dziwny jesteś trochę , ni Cię nie interesuje , ni nic nie wiesz , a co jakiś czas lubisz ,że tak powiem kogoś zaszufladkować ( delikatnie co by morderator nie poczuł się słowem pisanym urażony) Tutaj jak tylko ktoś ,coś delikatnie o Tobie , oj uraza wylewała się zapisana w historii forum z Twojej szanownej strony na całe lata świetlne . A teraz po krótkim wstępie , odpowiem Ci szanowny przyjacielu aczkolwiek z lekka przy..........., gdybyś był dajmy na to tak trzepnięty jak my ( ująłeś mnie tym stwierdzeniem) to byś wspomniany przyjacielu z rok do tyłu kupował te cudaczne wynalazki do 10 groszów max . I dzisiaj miałbyś po najmniej kilkaset procent plusika , a co niektóre potwory poleciały i tysiące ( i tutaj ładnie napiszę że nie musisz być Elonem i kupować BTC aby zarobić - oczywiście oznajmiając całemu światu tak od niechcenia) My tak mamy , wiem i rozumiem przerasta Cię to w pojęciu i zrozumieniu ( i daleki jestem od przekonywania Cię abyś chociaż trochę nas zrozumiał a raczej naszą filozofie - łoffcy i wilca ) jest to bardzo skomplikowane . Idąc dalej ,niby się nie interesujesz , sam zresztą w słowach pisanych dałeś wyraz że jak zawodnik w robocie nie ma 4 klocków w eurosach to nie spółka, a tu news ile pracuję ( ja zastanawiam się czy w ogóle są w jakimkolwiek kieracie roboty), ile zarobili itd . Ty coś tak nas chyba podchodzisz , sondujesz , a my i tak nic nie powiemy , bo by tacy som , my ino paczymy. Chcesz kupuj , nie chcesz pupoli nie zawracaj. Grzecznie siedź sobie w rysowane przez historię i czas góry i doliny patrz , a my tutaj kupony będziem wydawali oczywiście ,co by nie obrazić nikogo nie po tej cenie , pomyślą że traktujemy ich jak dziadów i za grosze próbujemy coś upchnąć . Nie my spokojnie poczekamy aż kupcy będą skłonni w wielkim przekonaniu odebrać po każdej cenie i ten nader spokojny styl mi najbardziej odpowiada , - pacz na obiad z za szyby i ją obliż z głodu . Jak przyjdzie czas na ciebie ( delikatnie pisane) zjedz razem z piękną barmanką i popij kompocikiem.
ło matko to nie forum kanibali ,a ni jakiś tam dziwaków beszczeszczących kogokolwiek i cokolwiek . Chyba słyszałeś o przenośni, tak dla smaczku coby pobudzić umysł nad obiadem i oczywiście kompocikiem . Jak Ci barmanka tak leży na sercu , może być barman wolny kraj