Ja obserwije spolke od roku i wiele się zmieniło to nie przypadek obroty na akcjach wyniki.
Oraz Rating firm niezależnych ocena bardzo dobra świadcząca o znaczącym potencjale to już nie ta sama firma co rok temu. Ja czekam minimum rok
Oj troliku czego Ty nie wymyślisz aby ubrac ludzi w smiecia.. kiedy raport roczny wieszczu bo koniec maja się zbliza.. nie będzie raportu rating możesz sobie włożyć wiesz gdzie !
Nie kupuj akcji i inni też nie kupwac samemu sie uczyć i czutac.
Pamientajcie ten troll NICK "Wiem" on tak z dobroci serca tu pisze
Nie musze ale sory pojawiles sie tydzień temu . Nue masz pojecia o Raportach Ratingach i Gieldzie
Smiech czyli nie wiesz na jakiej pidstawie ustala sie Ratin a no wlasnie glownie na tym jakie długi generuje firma . Wyniki za kazdy Q z 2020 masz . Nie bylo w 2020 kolorowo ale inwestowali i byla sprzedaz za ponad 20 mln . Nie wiesz bo jestes L.ewu-sem
I kolejna sprawa ktorej nie rozumiesz analogowo jest podany okres w 1Q za 2020 i 2021 . I pisze ze byli na minusie teraz na ogromny plus .
Kojący jest ten spokój na forum. Kilku oszołomów bije pianę, a papierek wciąż delikatnie zbierany na poziomie 1,5-1,6. Czyli ulicy malutka już zostało, wytrzepana, zostali ci, którzy wiedzą po co i dlaczego ten papier kupili. Świadomi tacy, z większymi portfelami, a ni plankton, który kupi z 5k, sprzeda wyżej i robi syf by odkupić parę groszy niżej,. Poza tym pojawił się jakiś "gruby", który chciał zwalić kurs, ale taki to gruby, że wystarczyło postawić śmieszne 100k na K po 1,50, by zwątpił w swoją tuszę i się wycofał. Śmieszycie mnie wszyscy, bo zobaczycie tu jeszcze 100k na K, po 10 złotych za akcję. A wy dalej leszczyki będziecie myśleli, że mając z pół bani złotych możecie robić tu co chcecie. Chyba was kule bolą.
Dnia 2021-05-24 o godz. 22:20 ~Inwestor napisał(a): > Tydzien temu bylo 70 gr teraz jest 1,5 zł a im spadło. > > > > Oby dalej tak spadolo teraz 3 zl na 2 zł poyem z 4zł na 3 zł potem z 10 zł na 9 zł i z 20 zł na 18 zł > > > > Życzę takich spadków . > > > > A tym czasem trolke sie pocą stenkają od kilku tygodni a tym czasem > > RATING Z D NA AA+ I OGROMNY ZYSK Z 3MIEDIĘCY > > > > Trole nic nie mogą a kurs sam sie obroni. > > Trolle nie kupujcie ja i tak nie sprzedam
Bo im tak właśnie spada ! :) Tylko nie nadmienią że spada im tylko ilość cash-u na koncie a gdyby tak siedzieli cicho i trzymali akcje mieli by już ponad 100% zysku !
Tylko ze oni nie maja akcji i oto tu chodzi .
Nie bylo ich na forum jeszcze 2 tyg temu a IP Trolli pojawia sie na innych spólkach.
Wiekszosć osób to widzi i sie już nikt tym nie przejmuje