Zen ingotmuje.Już sie tym zajeli . Moze to troche potrwa . Ale jak ustali sie majątek Trola na odszkodowania starczy dla wielu.. Zbieramy podpisy akcjonariuszy , którzy uważają że ponieśli strate przez Jarka etc.
Zajęcie jest gwarantowane. Reszte pokaże czas. Spółke stać na adwokatów. Niech sie jeszcze troche popopisuje. Bedzie żył z czyjejś emerytury. Pozew zbiorowy pozwoli na zabezpieczenie ewentualnych roszczeń. Z urzędu organy muszą ujawnić dane użytkownika IP.
Będziesz miał okazje im akcjonariuszom to udokumentować. Oni mają wystarczająco argumentów od ciebie na ciebie. Bo je sami dostarczyli I nadal dostarczają. Ty będziesz miał dużo czasu I okazji pokazać argumenty I dowody - że Spółka jest scamem. Nie z ukrycia . Z krzaków. Face to face. Masz to pewne. Spółka rozdała ponad 27mln zł akcjonariuszom. Wyda I jeszcze kilkaset tysięcy na obrone reputacji I akcjonariuszy.. Mamy czas. Masz przy tym tempie działania Sądów I organów ścigania zajęcie na 6-8 lat. Będziesz mógł wszystko poprzeć dowodami. Nie możemy sie doczekać. Ciekawe ile zażądają odszkodowania. Chyba troche mniej niż od GPW?
Weź się człowieku do roboty a nie tylko łatwy pieniądz ci się marzy.Juz GPW wam naplacilo...kiedy zapłata od GPW....ha ha ha dobry przykład...dobre dobre.
A może trzeba prześwietlić transakcję od ponad roku do dziś na waszej firemce ?To by była ciekawa lektura dla prokuratury.I Tutaj odpowiedzialność karna tym trzeba się zająć spółdzielnio.... czyż nie tak .nie strasz nie strasz .....
O I jest powód skierowania Jarka. Zafundują mu badania psy...tryczne. Tak na dobry początek. Chorych przecież nie można karać. Potem - łańcuszek szczęścia. Pozew o zabezpieczenie. Potem zawieszenie postępowania cywilnego do zakończenia karnego. Ujawnienie majątku.itd . Jarek będzie Jarosław jak dojedzie do konca procesów - to już pewnie BPC bedzie notowane na NASDAQ.
NasdaQ to mało z waszych obietnic ja myślę że możecie obiecać że perła będzie najdroższa na świecie ....te wasze teksty z czapy to nawet do sądu się nie nadają Tylko do kabaretu...że też normalni ludzie się na to łapią to szok.
Jarku tu nie o to chodzi tylko jak udowodnią Ci działanie z pobudek niskich i nie popartych faktami a tezy to niestety nie fakty... że przez Twoje posty akcjonariusze a nie spółka stracili to czeka Cię niespodzianka bardzo niemiła bo nie podajesz swoich danych a jedynie piszesz oszczerstwa nie poparte faktami a w przypadku ludzi którzy tu inwestują i po Twoich postach pojawiają się oznaki paniki u nowych młodych i niedoświadczonych akcjonariuszy wychodzą ze stratami to jestem ciekawy który pierwszy poprosi o Twoje IP w celu wytoczenia grubszych dział
Jedyną osobą która nagania jest Pan Jarek. A jeżeli ktoś inny to prosze postaraj sie to skutecxnie udowodnić. Bo Twoje teksty są zarchiwizowanr. Nie archiwizujrmy wszysykiego. To leży już w Twojej gestii żeby udowodnić że to nie ty sam piszesz raz o 1000zł a drugi raz o 1zł. To już Twoja obrona Stary. Powodzenia.
I jeszcze raz pytam gdzie napisałem nieprawdę lub naganialem na kupno lub sprzedaż a caly czas naganiacie na kupno i oczywiście bójcie się odpowiedzialności i karnej i cywilnej a te niespełnionej zapowiedzi ...to już udzielona bajka i cynamon z Gaci ..te wasze wyceny na kilkaset czy tysiąc złotych żenada ....co ta spółka robi czym się zajmuje ,ile ludzi zatrudnia z tego co wiem to zerooooo.....jaka firemka taki akcjonariat..nawet mi was nie żal .
Na pewno znajdzie się prokurator co się wami zajmie wydmuszka bez przychodów wyceniona na 180 milionów ...jak do tego doszło jak odbywały się transakcję to zadanie dla śledczych i prokuratury.Do zobaczenia w sądzie .
Dobre dobre Dzięki kolego za linki ...Dominik Poszywala waszego zarządzał farma troli i wy mnie śmiecie straszyć totalna bezczelność...czy tutaj wasz członek zarządu też wychodowal farmę troli? wciągających łudzi w kupno akcji tej firemki.
W uzasadnieniu postanowienia podano: „Na podstawie danych uzyskanych od operatorów ustalono, że urządzenie, z którego dokonano wpisów posługując się nickami: DR, hahaha, gigf, Polo, normal zarejestrowane jest na osobę o danych Małgorzata Bassa-Rogulska, zaś urządzenie, z którego dokonano wpisu posługując się nikiem Jadwiga zarejestrowane jest na osobę o danych Dominik Poszywała. W zakresie zaś osoby posługującej się pseudonimem Mag ustalono, że urządzenie, z którego dokonano wpisu, posługując się tym nikiem, zarejestrowane jest na Stowarzyszenie , którego prezesem jest Daniel Alain Korona.
Ciekawe będzie w jakim postępowowaniu Bankier ujawinił I komu dane osobowe.
Ale Fakt że Jarek ma dostęp do takich informacji to już nie tylko sprawa cywilna. Zakładając że to prawda. Treści wpisów pod tymi NIKami są bez znaczenia. Treść oświadczenia Jarka natomiast - opublikowana - jest dowodem na dostęp do danych RODO. Ktoś tu będzie wyjaśmiał - powiązania z Hejterem I cel działania.
Dziękujemy za kolejne materiały w Sprawie. Lista poszkodowanych sie zapełnia.
Ha ha artykuł powszechnie dostępny a ty piszesz o jakiś poufnych danych mam czarno na białym ktoś tutaj podał link a ja kopiuje.https://www.farmer.pl/fakty/farma-trolli-w-elewarrze-hula-i-hulac-bedzie,103513.amp&ved=2ahUKEwjekNX38dnwAhUNshQKHSM4D-
Odnośnie Prezesa Dominika Poszywały na podstawie artykułu z farmer.pl wynikało że był zamieszany w farmę troli a więc mõj wpis że zarządzał farmą troli był nieuprawniony a więc przepraszam tego pana .