Możemy rozpoczynać mocny kurs na północ!! W tym roku tylko jeszcze 5 zł zahaczymy, ale 2022 to już mamy 10 zł za akcję na bank! Kto wytrzyma ten będzie zadowolony!
To co jest najważniejsze na tej spółce to świadomy akcjonariat
Kurs jest na maksimach kilkuletnich ,a mimo to obroty i chęci do oddania z sesji na sesję coraz mniejsze. Usilnie próbuje się wydusić jak najwięcej akcji od wielu miesięcy
No i super. Matiz w suntech wszedłem po Twoich "rekomendacjach" na forum brasa gdzie wiszę.
Czytam Twoje wpisy i wydajesz mi się wiarygodnym człowiekiem dlatego zainwestowałem w suntech i poltronic.
Masz poltronic w portfelu bo jakoś tam na forum Cię nie "widać", czy nadal dobrze oceniasz tą spółkę?.
Pozdrawiam. Świerzak
Panowie/Panie, Suntech trzymać cierpliwie. Pełna zgoda, że takiej spółki na NC ze świecą szukać. Brakuje mi tylko jednego... mogliby szukać nowych źródeł przychodów, bo są w bardzo niszowej branży. Jednego jestem pewien... nie stracimy tutaj kasy tylko cierpliwości!
Tak jestem na Poltronic i nie zamierzam sprzedawać. Czasem tam coś napiszę.
A czy Suntech ma niszową branżę? IT ,systemy zabezpieczeń ,chmura to nie jest niszowa branża ale podstawa nowoczesnej gospodarki.
Pieniędzy mają od cholery w gotówce i stale szukają nowych pracowników.
Z moich propozycji jeżeli chodzi o rozwój nowych rozwiązań to powinni pójść w system rozliczenia produkcji prądu z małych instalacji PV. Tego typu rozwiązania są bardzo popularne na zachodzie ,a u nas to dopiero raczkuje.