• Paliwo zatankowane… Autor: ~Niko [31.0.34.*]
    Możemy rozpoczynać mocny kurs na północ!! W tym roku tylko jeszcze 5 zł zahaczymy, ale 2022 to już mamy 10 zł za akcję na bank! Kto wytrzyma ten będzie zadowolony!
  • Re: Paliwo zatankowane… Autor: ~dawid [89.64.96.*]
    co do tego nie mam wątpliwości! też zapakowałem do worka i czekam na 2022 :) nawet jak skoczy do 5-6 zł za akcję to nie sprzedaję tego
  • Re: Paliwo zatankowane… Autor: _matiz_ [188.146.164.*]
    To co jest najważniejsze na tej spółce to świadomy akcjonariat

Kurs jest na maksimach kilkuletnich ,a mimo to obroty i chęci do oddania z sesji na sesję coraz mniejsze.
    Usilnie próbuje się wydusić jak najwięcej akcji od wielu miesięcy

Panowie... trzymamy akcje i spokojnie czekamy

Tak zdrowej firmy na rynku to ze świecą szukać.
  • Re: Paliwo zatankowane… Autor: ~INW [188.146.39.*]
    No i super. Matiz w suntech wszedłem po Twoich "rekomendacjach" na forum brasa gdzie wiszę.
    Czytam Twoje wpisy i wydajesz mi się wiarygodnym człowiekiem dlatego zainwestowałem w suntech i poltronic.
    Masz poltronic w portfelu bo jakoś tam na forum Cię nie "widać", czy nadal dobrze oceniasz tą spółkę?.
    Pozdrawiam. Świerzak
  • Re: Paliwo zatankowane… Autor: ~dawid [89.64.96.*]
    Panowie/Panie, Suntech trzymać cierpliwie. Pełna zgoda, że takiej spółki na NC ze świecą szukać. Brakuje mi tylko jednego... mogliby szukać nowych źródeł przychodów, bo są w bardzo niszowej branży. Jednego jestem pewien... nie stracimy tutaj kasy tylko cierpliwości!
  • Re: Paliwo zatankowane… Autor: _matiz_ [188.146.166.*]
    Tak jestem na Poltronic i nie zamierzam sprzedawać. Czasem tam coś napiszę.

A czy Suntech ma niszową branżę? IT ,systemy zabezpieczeń ,chmura to nie jest niszowa branża ale podstawa nowoczesnej gospodarki.

Pieniędzy mają od cholery w gotówce i stale szukają nowych pracowników.

Z moich propozycji jeżeli chodzi o rozwój nowych rozwiązań to powinni pójść w system rozliczenia produkcji prądu z małych instalacji PV. Tego typu rozwiązania są bardzo popularne na zachodzie ,a u nas to dopiero raczkuje.
  • Re: Paliwo zatankowane… Autor: ~Niko [37.248.171.*]
    Dzisiaj dokupione kolejne 1,5k akcji. Możemy powoli startować z tą rakietą :)
[x]
SUNTECH 11,41% 1,66 2025-09-19 15:57:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.