Dnia 2021-05-21 o godz. 23:14 ~Kuki napisał(a): > ... do użycia papieru toaletowego. > > Obrot mega! > > Ha! > > Mega! > > Zaraz będzie espi o HotDogach. > > Buy one and get one free! > > Obserwator was uratuje!
Dnia 2021-05-24 o godz. 07:07 ~Kuki napisał(a): > Taaa. Piszcie co chcecie, ale wiadome jest jedno, brak argumentów dla tej spółki. > > Ale może znów spekula tu wróci. > > Wtedy wyjdziecie z haków.
Kolejny, który wie lepiej po ile kto ma :))
Zajmij się lepiej tym swoim chłopakiem Obes.ratorem czy jak mu tam :))
ja mam średnią 39gr i ktoś mi ostatnio pisał to samo. że nie dam rady wyjść. a poźniej było kilka sesji i ponad 200k wolumenu lekko było więc jest gdzie skakać i ktoś to odbiera. cierpliwie poczekam. najwyżej wtopie choć tu mało miejsca na spadki. kapitalizacja śmiesznie niska
Po co ty sie udzielasz skoro nie posiadasz akcji i nigdy miec ich nie bedziesz dowartosciowujesz sie tym ze napiszesz te bzdury? Cala gielda stoi wiec przestan pisac wypociny ze spadnie a jak tak sie stanie to kto wie o co tu chodzi dokupi
CYtam madralo.
Przy obrotach 44 złote, lub 1200 mając pakiet akcji nie jesteś w stanie go wywalić nie uważają kursu madralo.
Dla mnie siedź tutaj do 0.02 zł.
I czekaj.
Piszę, po to bo niedawno mądrzy wszyscy byli i zachwalali jaka to perełka.
Wiec udowadniam ze jie perła.
I gielda nie stoi, gielda jest w marazmie od 10.lat. graczu.
Dodon. Czy ty ul om ny jesteś?
Pisałem przy 0.70 zeby nie wchodzić bo to spółka dno.
Straszyli mnie knf.
Moje zdanie potwierdzą obecny kurs. Pisałem ze spadnie tak nisko że skowyt się zacznie że to teraz okazja na wejście.
Albo że cała gielda jest w dołku.
Brednie, spółka jest syfiasta.
jest syfiasta i dlatego mamy niską kapitalizację ale na NC nie takie gnioty pompowali. zobacz labocanne (wcześniej foxbuy a jeszcze wczesniej cctools). spółka działą tylko na papierze a zrobili ponad 100 mln kapitalizacji tylko pod bajki o sprzedaży medycznej marihuany. tam większy syf a wycena wyższa i szło zarobić. tu bedzie podobnie
Trzymaj się realiów i nie marnuj swojego cennego czasu na spółkę która cię nie interesuje. Bądź realista i idź na spółkę na której zarobisz krocie. Po co zatruwasz tu powietrze?