Wcześniejszy wykup obligacji z odsetkami i to z inicjatywy samej spółki .Perspektywy wyśmienitych wyników za 2021 , a co za tym idzie kolejnej fajnej dywidendy w następnym roku. Dobre są takie ciche nieodkryte skarby o których jeszcze nie wie cała ta "DZICZ" pseudo -inwestorków.
Dnia 2021-05-21 o godz. 19:11 ~TygrysyToLubią napisał(a): > Wcześniejszy wykup obligacji z odsetkami i to z inicjatywy samej spółki .Perspektywy wyśmienitych wyników za 2021 , a co za tym idzie kolejnej fajnej dywidendy w następnym roku. Dobre są takie ciche nieodkryte skarby o których jeszcze nie wie cała ta "DZICZ" pseudo -inwestorków.
Masz jeszcze kilka takich cichych skarbów? W przeszłości na kilku udało się fajnie zarobić, w tym momencie albo moja intuicja zawodzi, albo nic obiecującego na giełdzie nie ma oprócz CFSA.
Dnia 2021-05-23 o godz. 12:23 ~ciekawski napisał(a): > Masz jeszcze kilka takich cichych skarbów? W przeszłości na kilku udało się fajnie zarobić, w tym momencie albo moja intuicja zawodzi, albo nic obiecującego na giełdzie nie ma oprócz CFSA.
Jest pod zbieranie jeszcze Relpol. Myślę.że jest tam z dwa miechy czasu zanim nastąpi właściwy wzrost. więc bez paniki załapiesz się jeszcze.Na NC techvingr rokuje na dłuższy termin, a pod dywidendę to z GPW na banku handlowym będzie sporo do ugrania. Wolę na spokojnie zająć pozycję przed innymi -taką mam taktykę.