Nie ktoś tylko Ty! Jaki raport to sprawozdanie ... odróżniasz chociaż to. Nie audytowany przez biegłego... zero zatrudnienia w tej spółce... nawet księgowej Nie mają... ktoś Ci placi za naganianie leszcza??
Sprawozdanie jest w komunikacie ale to jest raport kwartalny przeczytaj ze zrozumieniem 1 strone:-) w sumie w raporcie są grube liczby az trudno uwierzyć ale jeśli prawdziwe to tu bedzie grubo, myślę że teraz czas tej spolki nadszedł. Do tego ona nie była grana więc tym bardziej warto
A co z raportem rocznym za 2020 r.?? Nie zastanawiasz się czemu on nie zostal jeszcze opublikowany... nawet nie wyznaczyli nowego terminu publikacji... nie widziałem również infa aby podpisali umowę z biegłym na badanie ... Dla Ciebie to nie jest zastanawiające??
Gosc jest para.Petem nie rozumie nic . Zadaje pytania bo nie potrafi nic sprawdzić . Nie wie czym jedt Polska Agencja Ratingowa . Firma ktora miala Rating D i przezunela sie na AA+ to o czyms swiadczy prany jest pod uwage dlug firmy koszty i to co zarabia i co moze zarobic w przyszlosci.
Kondycja firmy BB to stabilna A AA AAA lub AA+ to stan stabilny i mocno rozeijająca sie .
Gosc mysli ze Rating sfalszowali ze raport szfalszowali i Popatrzyć wystarczy ba Wskaźniki Kupuj .
Obserwuje te spolke większe obroty spolka zaczęła generować od 3kw. Potem 4kw duży obrot i mniejszy zysk ale 1kw z obrotem 14mln i zyskiem 3mln to przegiecie:-) Dlatego wisiało na widlach 2 dni to proste. Tera ci bardziej kumac i zwietrzyli biznes i zapakowali do wora ( obroty). Jutro może jeszcze będzie stabilizacja i potem jazda w gore. Takie moje zdanie. Jak przyjdzie opinia biegłego to tu będą inne cyferki latac