Jak to kto, nastąpiło wyjście z trójkąta po długiej konsolidacji, niestety dołem, to się sporo ludzi przestraszyło i zwieracze puściły. Robi się bardzo interesująco, bo widać w transakcjach że cały czas jest ktoś grubo ustawiony z zakupami na poziomie 21 - 22 zł i odkupuje od wystraszonych większe pakiety. Myślę że kursowi dobrze zrobi to dzisiejsze rozruszanie, obroty mieliśmy większe dzisiaj nawet od Foreveren :) A tak wczoraj marudzili tutaj co niektórzy, że nic się nie dzieje :) Im szybciej i mocniej spadnie, tym szybsze i większe będzie wybycie do góry, tak więc te dzisiejsze tsunami było bardzo ożywcze i dobrze, że w końcu nastąpiło. Ciekaw jestem tylko czy odbije się w okolicach 20 zł, czy zlecimy na 15.
Obserwowałem sesję i nie było paniki, jedna osoba wyraźnie dokładała około 4-5 pakietów po 1000 akcji. Część przejąłem w promocji dzisiejszej. Pytam się raczej czy to ktoś z forum i czy ma jeszcze trochę do wyrzucenia czy też zakończył swoje dziwne ruchy.
Jest ustawiony na 21-22 zł, bo (według mojej prywatnej opinii, której nie należy się sugerować), inwestycje i umowy zawierane są pod wartość akcji Julki, oscylujące na granicy 20 mln. (tak pisała pewna forumowiczka) i nie mogą spaść niżej. Takie kółka od 21 do 25 zł są tu od dłuższego czasu.
Piotr nie widzisz absurdu swoich wypowiedzi? Rozumiem, że dla ciebie ma znaczenie wartość pakietu Prezes - rozumiem, że z zawiści, że ty nie masz takiego. Co jej do tego ile ten pakiet warty, jak nie zamierza sprzedawać akcji, a za chwilę dostanie pierwszą dywidendę. Rozumiem, że chcesz mocniej zbić pomówieniami i szumem informacyjnym na forum, ale ogarnij się nikt nie wierzy już w twoje bzdury. Dzisiaj ktoś wychodził z większym pakietem akcji i wyszedł i dobrze. Ktoś od niego ten pakiet odkupił. Jutro ktoś wejdzie na kilka tysięcy i pójdzie kurs w górę.