Przed wiadomoscią od dywidendzie, większy popyt uaktywniał się na 24-25zł hamując mocniejsze spadki, co oznacza,że w tej chwili, doliczając 2 zł dywidendy, spólka , mimo zbyt niskiej płynności (o której pisałem) poniżej okolic 27zł nie spadnie, a przynajmniejj nic na to nie wskazuje. :) NIkt mnie nie ubierał, sam, się ubrałem, sam znalazłem spółkę. Wątpię abym stracił, a jeśli nawet jakimś cudem to stracę niewiele. Większość "ubranych" udzielających się na forum kupowałą spółkę znacznie taniej niż ja, więc tym bardziej nie orozumiem troski Wujka(Pytanie) o ich "ubranie": D Jeżeli spólka stanie sie modna to zyski mogą być pokaźne, sporo większe niż ogólny wzrost na giełdzie, który w sytuacji poprawiającej sie koniunktury, załamania kruptowalut itd., też wydaje się b. prawdopodobny.
Ale to nie ilośc akcji jest problemem, tylko brak ujawnionego popytu. O o tym pisałem. W tej chwili sensowniejszy popyt jest dopero w ok 25zł. Wzrosty robione zleceniami po 30 akcji nie wyglądają poważnie. Wystarczy (teraz) zlecenie sprzedaży na 71 akcji PKC i mamy kurs 28zł. Tak, że tego. :)
...matole bo jeszcze popuścisz. Zajmij sie lepiej swoim Medardem, żałosny naganiaczu spekulacyjny z forów gamingowych.:) Mam nadzielę, że neźle na tym popłymniesz, he he he :)
Przede wszystkim to "wybitny biznesmen" wujcio jest umoczony w "perełce" i temu słuzyło to ordynarne nagnianie przy 1,80zł. Tam są takie obroty, ze większość czytajacych bez problemu zrobić dziś +20%. Tam nawet nie ma jak wejść większą kasą. Nie wątpię, ze na Netwisie wujcio tez robi "biznesy życia" w transakcjach po 1000-2000zł, to ten poziom "multimilionerów" jak wujcio.