Witam . Tosia nie będzie zjazdu , sprzedawanie się skończyło, a przynajmniej na tym poziomie . WatchDog tak mnie wczoraj nastraszył ,że zrobi dolne widły i cuda wianki, żem o mało zawału nie dostał , ale powiem Ci on widzi i paczy. Chciałby może dobrać niżej ale się nie da , bo jak coś ktoś upuści zaraz podniosą . Na rysunek malowany dziennie popacz , sie obraca . A i jeszcze lubimy piątki ??? Tosia, a Ty co również foch , czy coś pilnujesz ? Krypto robi się promocyjny jak nigdy, rosło 4 miesiące i lekko oddali w dwa tygodnie , teslowy nie pomógł czy co .
Cześć Ktosiu1 Roboty mam dużo, przez takie pie. r. doły... Twój ostatni szczał co ja go nie lubię i też poty miałam :), zleciał elegancko i chyba coś będzie. Obroty były i info jest Się z rana przyjrzeć trzeba. A tu krzyczą i krzyczą i nic faktycznie nie da się wziąć. A poza tym bryndza... Ja krypto to pierwszy raz brałam i jak mi urosło to wywaliłam. Czasem opłaca się być tchórzem :) Może w poniedziałek wezmę, na weekend nie jakoś.. Idę spać bo jutro znów tych kmiotków opier.. niczac.. będę, bo inaczej weekend pojechany...
Dobranoc
Widzisz tutaj jest maleńka różnica , On nie pilnuje on tylko gdzie się da każdego obszczeka i łazi tu podniesie łapę , tam podniesie łapę . no taki model nic nie poradzisz .
Chyba myślisz o sobie , setki nicków - będzie rosło ,będzie spadało , brać , sprzedawać - i tak łazisz po tych tematach , walisz setki postów i tematów przy tym gdzie się da i jak się da skaczesz do ludzi . Weź się opamiętaj , nie wiem kup sobie jakąś zabawkę i się pobaw może Ci przejdzie