• Pod co to rośnie???????????????? Autor: ~serio [188.147.105.*]
    nie kumam
  • Re: Pod co to rośnie???????????????? Autor: ~Zbiniu [77.65.120.*]
    Nawis podażowy się zlikwidował
  • Re: Pod co to rośnie???????????????? Autor: ~Zawiedziony_Darek [188.146.32.*]
    No właśnie! Pod co? Spółka o nędznych wynikach a zachowuję się, jak gdyby była w NASDAQ-u....Lemingi i barany ją ciągną! Wydmucha bez perspektyw!
  • Re: Pod co to rośnie???????????????? Autor: ~mklabe [80.51.79.*]
    Jak to pod co? Jest to jedna z lepiej zapowiadających się spółek w swoim segmencie, do tego cena jest ŚMIESZNA! Żeby nie było gó*no mnie obchodzi czy chcesz kupić, nie kupuj! Ale spójrz realnie na podobny rynek zagranicą, dla mnie jest to spółka która w perspektywie 2 lat spokojnie będzie na poziomie 60 zł. Nie ma co kupować na zasadzie na chwilę wejdę i pare groszy zarobie, ale w portfel długoterminowy ja biore, nie dużo ale obok innych pozycji dobrze dywersyfikuje portfel.
  • Re: Pod co to rośnie???????????????? Autor: ~gość [89.230.222.*]
    przecież u nas czytelnictwo kwiczy i nie zanosi sie ze ludzie zmądrzeją i zaczną czytać ksiażki - pod co rośnie???
  • Re: Pod co to rośnie??? Pod nowego NEWSa!!! Autor: ~FreddZgredd [94.42.122.*]
    Dnia 2021-05-20 o godz. 14:44 ~Zawiedziony_Darek napisał(a):
    > No właśnie! Pod co? Spółka o nędznych wynikach a zachowuję się, jak gdyby była w NASDAQ-u....Lemingi i barany ją ciągną! Wydmucha bez perspektyw!

Właśnie TAKIE BREDNIE j.w. wypisują "barany i lemingi".
    Nawet nie wiem czy jest sens komentować, bo ręce opadają.
    Bez pojęcia, bez polotu...

• Re: Pod co to rośnie??? Pod nowego NEWSa!!! Autor: ~gość [89.230.222.*]
    to mądralo pod co rośnie?
  • Re: Pod co to rośnie??? Pod nowego NEWSa!!! Autor: ~lukee [37.47.10.*]
    a co was to obchodzi ?
    Ja osobiście kupiłem sobie troche własnie pod katem że spółka bardzo perspektywiczna,

Sam ciekawy jestem pod co akurat teraz rośnie ale generalnie tak czytelnicto w Polsce kuleje ale też weź pod uwagę, że jesteśmy do tyłu z czytelnictwem ebooków a nadal jesteśmy sporym krajem wiec jest perpektywa dla Polski, i może coś się zmieni ale widać po tym ile PIS ma wyborców że szybko tu się nie zmieni.

Ale spółka działa też w Niemczech gdzie co prawda jest większa konkurencja ale tam olbrzymia ilość osób czyta książki.
    I może wchodzic w nastepne rynki, bo ma gotowe know how, Dobrze żeby podbili rynki anglojęzyczne bo jak będą mieli dużą bazę książek to może być ciekawa opcja.

• Re: Pod co to rośnie??? Pod nowego NEWSa!!! Autor: masekrut555 [89.231.192.*]
    Ja wiem czemu rośnie.
    Rozdawałem darmowe kody na legimi, 30 dniowe.
    I wielu innych ludzi.
    Innymi słowy robiliśmy i robimy reklamę za więc rośnie liczba użytkowników.

Owszem w kraju czytelnictwo kuleje.
    Ale cebularzy którzy chcą kod i aktywują subskrypcję "bo za darmo" jest pełno. Coś jak ze Steam. Dodają miliony gier za 0 mimo że nigdy w nie nie grają.
  • Re: Pod co to rośnie???????????????? Autor: ~eryk [92.63.45.*]
    pod bazę stałych klientów którą można wykorzystać na tysiące sposobów ... :)
  • Re: Pod co to rośnie???????????????? Autor: ~Max [31.60.96.*]
    Pod dystrybucję. Polecam "Wspomnienia gracza giełdowego". Tan jest to świetnie opisane. Spekulanci podbijają kurs w zasadzie bez powodu, a potem na spadkach dystrybuują akcje na rynku. Na spadkach rynek jest bardziej chlonny/ głębszy i łatwiej jest się pozbyć większych ilości akcji.
  • Re: Pod co to rośnie???????????????? Autor: ~Max [31.60.96.*]
    A kurs jest najpierw podbijany po to, żeby mimo spadkowe cena wyjścia i tak była korzystna
[x]
LEGIMI 4,24% 34,40 2025-11-13 09:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.