• BARDZO FAJNIE Autor: ~ktoco [188.147.3.*]
    Mogę założyć, ze na tej sesji pozamną nie było chętnych na kupno po 0.33 (bo innych transakcji nie było), ale chętnych do sprzedaży też na lekarstwo.
    Ze zlecenia, które dałem na kwadrans przed sesją o godz. 11.00 weszło ok. 40% zamówienia. Musiałem czekać 7 minut z kawałkiem na uzupełnienie. W sumie, to ciekawostka.
    Z dobrych wiadomości Sarenka sie odezwała i wychwalała piękną wystawkę piwka w Auchan.o czym napewno Zainteresowanym wiadomo. pozdrawiam O.
  • Re: BARDZO FAJNIE Autor: ~ktoco [188.147.3.*]
    choc bieżący arkusz sugerowałby nad podaż :)
  • Re: BARDZO FAJNIE Autor: ~Gfd [89.200.3.*]
    Tenczynek Palikota sie chwali ze sprzedal online 25 000 zamowien niech srednie zamowienie bedzie po 100 zl to daje nam 2500000 zl sama sprzedaz online
  • Re: BARDZO FAJNIE Autor: ~Bronek [83.23.92.*]
    A co ma tenczynek palikota do BRO?

Fajnie ze widujecie w sklepach .... ale popatrcie wtedy na date waznosci jesli jest krotsza niz 6 miesiecy to nie warto o tym pisac .... za to jak kto znajdzie piwo pod marka konstancin z roczym terminem rpzydatnosci to chetnie sie dowiem i gotow jestem pojechac do 50km od Poznania zeby kupic
  • Re: BARDZO FAJNIE Autor: ~ktoco [188.147.3.*]
    Oj, chyba przepłaciłem 3 gr. na porannej. Ale i tak sie cieszę z kolekcji:)
    Ruch na sesji widzę, że był, ale nie każdy szczęściarz - bo temat mnie przekroczył. O 15.13 złozyłem drobne zlecenie na 2.5k i się oblizałem. Dla mnie nie było. Z jednej strony smutno - z drugiej cieszy, bo coraz mniej nie szanujących Czarnków
  • Re: BARDZO FAJNIE Autor: ~łysy [178.212.155.*]
    A ja oczywiście nie wiedziałem, że sypią po 30gr. Mam dużo spraw na głowie i nawet nie mam czasu spojrzeć przed sesją jaki kurs się szykuje.
  • Re: BARDZO FAJNIE Autor: ~laik [62.87.149.*]
    a ja się załapałem nie wiele bo niewiele ale średnia niżej cały czas się zastanawiam i bije z demonami czy dobrze robię dokupując czas pokarze.
  • Re: BARDZO FAJNIE Autor: ~xyz [83.26.36.*]
    Dobrze robisz ,kupuj Pamiętaj nie sukcesy kształtują charakter ,a porażki
  • Re: BARDZO FAJNIE Autor: ~Bronek [83.23.92.*]
    Wy serio myslicie ze kogos takim pierdzielenim namowicie na kupno akcji tego trupa?

KUPUJE SIE jak zaczyna rosnac .... to wiedz atak powszechna ze serio nire warto sie produkowac :D

• Re: BARDZO FAJNIE Autor: ~pawel [159.205.234.*]
    broniu
    my tu kupjemy bo chcemy
    patrzymy na to długofalowo
    a nie do miesiaca naprzód
  • Re: BARDZO FAJNIE Autor: ~ktoco [188.147.5.*]
    Dziś to 2.5k mi wskoczyło:) - najniższa cena po której udała mi się kupić :)))
  • Re: BARDZO FAJNIE Autor: ~bronek [83.23.92.*]
    Dnia 2021-05-21 o godz. 12:05 ~ktoco napisał(a):
    > Dziś to 2.5k mi wskoczyło:) - najniższa cena po której udała mi się kupić :)))

a gadajcie se i tak nikt wam nie wierzy .... leszcze kupuja to prawda a jak kto chce kupic tanio to jak pisalem koszyczek na 0,07 postawic i czekać ale nawet i taka cena nie gwarantuje ze wyjdzie sie z zyskiem bo trzeba sie bedzie jeszcze pozbyc przed resplitem
  • Re: BARDZO FAJNIE Autor: ~ktoco [188.147.5.*]
    może i jestem leszczem, a może i nie - czas pokaże :) ale napewno chomokiem - TAK:))
  • Re: BARDZO FAJNIE Autor: ~Gfd [145.129.243.*]
    Fajny to jest sposob kupowania akcji codziennie 2k-5k ja tak tu uzbieralem 350 k akcji
  • Re: BARDZO FAJNIE Autor: ~pawel [188.146.224.*]
    wejdz w arkusz zlecen browar czarnkow
    wyszuka ci kto co chce z prawej strony
    chce kupic i ile po ile i sprzedac i ile po ile

i zdecydujesz czy kupujesz czy nie
  • Re: BARDZO FAJNIE Autor: ~ktoco [188.147.2.*]
    Coż ja dopiero od 2 miesięcy. Mniej o 200k za to (zapewne) z dużo wyższą średnią zakupu haha :))
  • Re: BARDZO FAJNIE Autor: ~ktoco [188.147.2.*]
    autoironia ::}}
[x]
CZARNKOW 5,26% 0,10 2025-11-13 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.