Mogę założyć, ze na tej sesji pozamną nie było chętnych na kupno po 0.33 (bo innych transakcji nie było), ale chętnych do sprzedaży też na lekarstwo. Ze zlecenia, które dałem na kwadrans przed sesją o godz. 11.00 weszło ok. 40% zamówienia. Musiałem czekać 7 minut z kawałkiem na uzupełnienie. W sumie, to ciekawostka. Z dobrych wiadomości Sarenka sie odezwała i wychwalała piękną wystawkę piwka w Auchan.o czym napewno Zainteresowanym wiadomo. pozdrawiam O.
Fajnie ze widujecie w sklepach .... ale popatrcie wtedy na date waznosci jesli jest krotsza niz 6 miesiecy to nie warto o tym pisac .... za to jak kto znajdzie piwo pod marka konstancin z roczym terminem rpzydatnosci to chetnie sie dowiem i gotow jestem pojechac do 50km od Poznania zeby kupic
Oj, chyba przepłaciłem 3 gr. na porannej. Ale i tak sie cieszę z kolekcji:) Ruch na sesji widzę, że był, ale nie każdy szczęściarz - bo temat mnie przekroczył. O 15.13 złozyłem drobne zlecenie na 2.5k i się oblizałem. Dla mnie nie było. Z jednej strony smutno - z drugiej cieszy, bo coraz mniej nie szanujących Czarnków
Dnia 2021-05-21 o godz. 12:05 ~ktoco napisał(a): > Dziś to 2.5k mi wskoczyło:) - najniższa cena po której udała mi się kupić :)))
a gadajcie se i tak nikt wam nie wierzy .... leszcze kupuja to prawda a jak kto chce kupic tanio to jak pisalem koszyczek na 0,07 postawic i czekać ale nawet i taka cena nie gwarantuje ze wyjdzie sie z zyskiem bo trzeba sie bedzie jeszcze pozbyc przed resplitem