Spadamy 10 %, rośniemy 1%... Mam gdzieś Romana i jego szulernie. Czy KNF jest naprawdę ślepa? Przecież ten człowiek wykończył niejednego i niejednego jeszcze wykończy. Nie ważne, powiedziałem sobie że albo wóz albo przewóz. Gram pieniędzmi których nie potrzebuje ( oczywiście będzie żal jak stracę ale to ryzyko którego jestem świadom). Dziś tych którzy nabrali nie daj Boże kredytów, zapożyczyli się w rodzinie, u znajomych... Roman!! Baw się ile chcesz tylko pamiętaj że człowiek nie żyje wiecznie....
Szuler dobrze wie że ulica nawet po 50 groszy nie będzie wchodziła więc czego on oczekuje ?że udupieni od 6 lat którzy przeszli piekło na takim lipnym straszeniu mu oddadza ?Że wielki gość z wielką łaską od nas kupi .
A kto powiózl yarrtike
do Nigerii ?
Pewnie Kostrzewa pcha taczke przez piaski pustyni i ociera czoło ręką .
U mnie takie przypuszczenie pojawilo sie kilka miesiecy temu ale szkoda sie zastanawiac kto kim jest, bo nie po to jest to forum. Patrzac na wykres Skotana widac ,ze przed pierwszym pp akcje rosly i pytanie jak bedzie teraz.??Pojda dalej do gory ,czy odwrotnie.Jesli do dolu to jakie spadki nas jeszcze czekaja.Tak ,czy siak Skotek nam na to pytanie nie odpowie,chociaz moze sie "domysla"?
Jak zaczynali ubiegłą hosse na SKT też na podobnym poziomie mocno skorekcili z 5.66 na 3 zł . Po tej korekcie dopiero zaczęła sie dynamiczna jazda w górę , co wyrażnie widać na wykresie liniowym. Pionowa strarzałka ;) W kilka miesięcy z 4 zł na 150 Co zrobi Roman nie wiemy , technicznie jest ok. Jutro może być decydująca sesja ;) Technika mówi kupuj , logika sprzedaj część i dokupuj kryptowaluty ;) Romek coś kombinuje , będzie chciał przejąć wszystko ? Nie wykluczam takiej opcji , wtedy będzie dupa bolała ;)
I jeszcze jedno . Gdybym był na miejscu Romka po tych waszych obrażliwych walikońskich epitetach pod jego adresem pociągnąłbym duuużo niżej ,na maxa wyr....ał bez znieczulenia wszystkich i potem na 1500 zł . Oby tego nie zrobił ;) ;) ;) Widać komu brak cojones ;)
Jak spadał to skotek siedział w norze z borsukiem dzielił legowisko.
Gdy zaczyna odbijać już kreśli do ilu Romek pociągnie.
Pacyfik dlatego napisał że to człowiek Romka .ciekawe co u pacyfika .
Dnia 2021-05-20 o godz. 18:56 ~Xyz napisał(a): > Jak spadał to skotek siedział w norze z borsukiem dzielił legowisko. > > Gdy zaczyna odbijać już kreśli do ilu Romek pociągnie. > > Pacyfik dlatego napisał że to człowiek Romka .ciekawe co u pacyfika .
To lepiej walikoniu zapytaj co u Romka ? Mówi ,że głupkowaty ten jego akcjonariat. Gdy podpowiada ,że zaczynamy korektę to obrażają ( ty też waliptaszku) , jak sugeruje wzrosty to też niedowierzają . Widzisz tu gdzieś logikę ? Już ci rdzeń wysechł od tego ...
Ostra jazda w dół i silne odbicie , póżniej zawraca max do 2 zniesienia i jazda w górę . A wyleszczona drobnica odkupuje wyżej... Romek zrobi coś podobnego , haha
Załadowałem sie 2 dni za wczesnie...ale leci nastepny transfer na crypto, czuje ze bedzie ostro bujało ale oddam dopiero jak bedzie kreska pionowa w góre :) Co myslisz o Yield app? Po spaleniu vitalija dobrałem troche shibu...niby doge tez miał byc zartem :) na twitterze codzinnie przybywa obserwujacych o kilka K a necie wiekszosc posiadaczey to mlodzie memiarze...W hameryce wszystkie dzieciaki za kilka lat chca byc yutuberami wiec wierze w moc memów i młodych internetowych w przyszłosci. Project swap w procesie wiec lezakowanie na 8-12 lat, kto wie moze wczesniejsza emeryturka
Mam tylko ADA i CTSI. ADA sprzedałem przy weekendzie na samym szczyciku , dzis w nocy odkupiłem na pierwszym zniesieniu "torów ". Było już + 35 dzisiaj teraz tylko +25. CTSI stratna pozycja ale może być ciekawie .