• Wywiad z prezesem [ LINK ] Autor: ~DaVinci [88.156.215.*]
    JUż jest na biznes pap.

https://biznes.pap.pl/pl/news/pap/info/3099419,sfd-chce-utrzymac-w-2021-roku-dynamiczny-wzrost-(wywiad)
  • Re: Wywiad z prezesem [ LINK ] Autor: ~Longterm [185.125.227.*]
    pap coś się nie otwiera, ale jest już też tutaj:)

https://strefainwestorow.pl/wiadomosci/20210520/sfd-chce-utrzymac-w-2021-roku-dynamiczny-wzrost-wywiad-0
  • Re: Wywiad z prezesem [ LINK ] Autor: ~rare [31.0.79.*]
    Mega, wyobraźcie sobie tę firmę za parę lat... Nikogo na nic nie namawiam, bo zakładam, że każdy też umie czytać ze zrozumieniem :-)
  • Re: Wywiad z prezesem [ LINK ] Autor: ~Deso [37.47.247.*]
    I jak Wasze spostrzeżenia po czacie? Mnie ciekawi cena emisyjna.
    Ja bardzo pozytywnie, w sumie dzisiejszy wywiad już dużo wyjaśnił, ale wygląda to bardzo dobrze. Co do ceny emisyjnej, to wygląda to też dobrze. Na zadane pytanie "Emisja w sumie nie jest duża w stosunku do aktualnej liczby akcji, ale czy aktualni akcjonariusze Spółki mogą się nie obawiać, że cena emisji będzie znacząco niższa od aktualnych notowań?", Mateusz Pazdan odpowiedział "Zdecydowanie nie powinni się obawiać".

Widziałem tam kilka znajomych nicków z forum zadających pytania :-) Fajnie się z Wami inwestuje długoterminowo w tą spółkę!
  • Re: Wywiad z prezesem [ LINK ] Autor: ~Deso [37.47.247.*]
    I vice versa. Grunt, że są tutaj ludzie na poziomie. Bardzo fajne i wartościowe pytania padły. Odpowiedzi również, choć nie wszystko Prezes mógł powiedzieć.
  • Re: Wywiad z prezesem [ LINK ] Autor: ~Enter [31.60.56.*]
    W ogóle mamy wszystko fajne:

Świetna Spółka. z super produktami, rozwijającą się w niesamowitym tempie,
    Prezes, którego odpowiedź na kapitalizację 1 mld niezwykle mi się spodobała :-)
    Spółka, nie wiem czy macie podobne wrażenie po odpowiedziach
    (w tym na moje pytanie o obecnych akcjonariuszy i cenę emisji), która traktuje
    swoich akcjonariuszy jak serdecznych gości a nie jak zło konieczne czy intruzów.

no i fajny Akcjonariat (brawo my!)
    Trudno się nie zgodzić enter. Celne to Twoje pytanie o cenę emisji i satysfakcjonująca odpowiedź. To o 1mld zł to ode mnie :-), a odpowiedź też mi się podobała:-)!

Komunikacja ze strony spółki i podejście do akcjonariuszy coraz bardziej mi się podoba!
  • Re: Wywiad z prezesem [ LINK ] Autor: ~Mario [46.134.110.*]
    chyba tylko nasze forum tam pisało haha
[x]
SFD -2,77% 2,81 2026-02-20 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.