• W mojej opinii z untold nic nie bedzie Autor: ~Opinia [196.240.57.*]
    Jezeli spolka matka nie jest w stanie utrzymac swojego kursu na tak niskich poziomach to w jaki sposob prezes ma zamiar utrzymac tak duza kapitalizacje untold na gpw? Po drugie: patrzac w raport kwartalny, untold nie jest rentowne i czy stanie sie mega rentowane w rok? Smiem watpic ze w 12 miesiecy spolka zacznie generowac dochody tlumaczace tak wysoka wycene.

Nie bardzo rozumiem w jakim celu powstala kolejna spolka o tym samym profilu co spolka matka. Tym bardziej, ze takich spolek qubic stworzyl juz kilka, a w 3 z nich nie ma juz nawet jednej akcji. Wiec jaki jest sens tworzenia takich spolek i przerzucania do nic gier? Kto tak naprawde na tym zarabia?
  • Re: W mojej opinii z untold nic nie bedzie Autor: ~wariner [89.70.92.*]
    Na asbis pisales w styczniu ze przesiadasz sie na borute. Asbis z 8zl wskoczyl na 26zl. Boruta podrosla z 1zl na 1.20zl i pieknie poleciala do bazy na 0.7zl. Dzieki za opinie, zbieraj sobie w spokoju
    Juz lapka w dol? Ladnie tu spoldzielcy siedzicie :)
  • Re: W mojej opinii z untold nic nie bedzie Autor: ~Opinia [196.240.57.*]
    Mowi ci cos "zmienne ip"? Jak nie to w google jest pelno informacji
    Tak tak mieciu, mowi, tak samo jak spekulacja, uwalanie kursu, odleszczanie, wymianka pakietow. Jakos te zmienne ip sa dziwnie skorelowane z kursami spolek na ktorych mozna je odnalezc. Ale spokojnie moj wpis nie pokrzyzuje Waszej rozgrywki. Te pakiety, ktore Wam podbierzemy w drodze na 2zl beda finalnie i tak za male. Rozgrywacie caly gaming od roku i duzo sie ludzi na haki sie zlapalo wchodzac na gielde bo covid 2020. Trzeba ich teraz ladnie wytrzepac a pozniej nalapac nowych nagonionych na chatach inwestorskich jak skonczycie z kolegami z fundow te shorciarskie rozgryweczki.
  • Re: W mojej opinii z untold nic nie bedzie Autor: ~jah [188.146.131.*]
    wariner...
    w końcu jakieś sensowne słowa na tym forum...
    (szkoda, że nie do udowodnienia takie rzeczy, o których piszesz)...

• Re: W mojej opinii z untold nic nie bedzie Autor: ~KJX [37.248.175.*]
    Jak na spekule to spokojnie jest na forum :-)
    Niespokojnie zacznie sie robic przed wybiciem, zeby chetni papier odebrali po wysokich cenach. Ruch przed rokiem byl po info ze wchodza na rynek japonski. To byl przeciez zaden news, ile maja z tej japonii przychodu? 5%? Roslo pod nic, spada pod nic.
  • Re: W mojej opinii z untold nic nie bedzie Autor: ~mieciu [94.172.183.*]
    Dnia 2021-05-20 o godz. 10:51 ~wariner napisał(a):
    > Tak tak mieciu, mowi, tak samo jak spekulacja, uwalanie kursu, odleszczanie, wymianka pakietow. Jakos te zmienne ip sa dziwnie skorelowane z kursami spolek na ktorych mozna je odnalezc. Ale spokojnie moj wpis nie pokrzyzuje Waszej rozgrywki. Te pakiety, ktore Wam podbierzemy w drodze na 2zl beda finalnie i tak za male. Rozgrywacie caly gaming od roku i duzo sie ludzi na haki sie zlapalo wchodzac na gielde bo covid 2020. Trzeba ich teraz ladnie wytrzepac a pozniej nalapac nowych nagonionych na chatach inwestorskich jak skonczycie z kolegami z fundow te shorciarskie rozgryweczki.

gdzie ci coś takiego mówiłem ?

To nie do Ciebie, wybacz. Nawiazalem do ponizszego watku z asbis, gdzie IP Opinia pisal jako mieciu:
    https://m.bankier.pl/forum/temat/8810151
  • Re: W mojej opinii z untold nic nie bedzie Autor: ~pikuś [83.20.225.*]
    juz raz zrobili ludzi na szaro gdy mieli robic TTS, pamietam to, bo kupowałem te akcje pod to wydarzenie, QG miało najpierw robic TTS, pozniej mieli byc tylko wydawcą chyba na PC...a na koncu sprzedali w piz... wszystko czy oddali , nie pamietam ale w ogole wymiksowali sie z tego...
    Pieczone Kolanko cos ma ciągotki do takich rzeczy bo pozbyl sie przeciez misków....on to sie nie nadaje do kierowania spolka, on nie stworzy dobrej spolki bo za bardzo kombinuje i co najgorsze nie dla naszego dobra....
  • Re: W mojej opinii z untold nic nie bedzie Autor: ~lel [178.235.169.*]
    Miśków w sensie sonki?Tej sanki której zostawił sobie 3mln akcji przez które QG ma stratę?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.82.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: W mojej opinii z untold nic nie bedzie Autor: ~Markos [89.64.82.*]
    Dodam tylko ze jak zbierzecie papier zaraz zmieni się tu narracja i będą ochy i achy nie dać się nabrać tej bandzie spekulantów
    Nie wprowadzaj ludzi w błąd Qb ma 470 tys akcji Sonki a nie żadne 3 miliony tak ma stratę w tej chwili z przeszacowania wartości tych akcji ale nie dodałeś że SONKA za chwilę wypuszcza długo oczekiwane premiery a wtedy zapewne domyślasz się co stanie się z akcjami Sonki w rachunku zysków i strat QB do tego dochodzą akcje UT których nie było jeszcze w ostatnim raporcie i prawie 6 milionów konsol Switcha sprzedanych w maju i nie pitol więcej bo stoisz z koszyczkiem i zbierasz papier od wystraszonych leszczy wystarczy zerknąć do arkusza
    Podobnie zresztą jak reszta twoich koleszków o tutaj ferment sieje
  • Re: W mojej opinii z untold nic nie bedzie Autor: ~Lel [178.235.169.*]
    Za chwile wypuszcza? Ta sonka w której raporcie prezes sam przeprasza za kolejne przesunięcia premier i ze nic nie mogą zagwarantować?
  • Re: W mojej opinii z untold nic nie bedzie Autor: ~KJX [37.248.219.*]
    Teraz to i tak bylo grzeczniej w raporcie Sonki. Polecam przeczytac poprzedni raport :-D
[x]
QUBICGMS 2,13% 1,20 2025-12-12 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.