Zbyt dużo kombinacji. Jakieś 3/4 lata temu rozmawiałem ze starszym Patrowiczem. Mądry chłop, ale patrzy na biznes jak na piramidę. No z tym się nie zgodzę. Nie wystarczy pokazać, by rosło. Można zrobić z firmy komedię. Chłop ma dobrze poukładane w głowie. Myśli jednak krótkowzrocznie. Plan jest prosty. To jednak znacznie osłabi jego pozycję na długie lata. Opinia już jest słaba. To całe startowanie na prezesa GPW. Każdy ma swój rozum. Ja wszedłem z ciekawości. Poważnie się tego nie da traktować.
Wskaznikowo na pewno nie jest drogo mega tanio też nie pytanie co kombinuja w Elkop energy bo dobre info z tej strony może wynieść kurs wysoko. Patro kupował ostatnio między 0,44-0,58 nie po to by tracić? Jak usłyszę pierwszy nius o zmniejszeniu zaangażowania sam stąd uciekam na stracie. Narazie nic takiego nie ma miejsca. Pozostaje czekać jedno dobre info i nastąpi odcięcie od akcji. Papier po 8 zł i wyżej kosztował wtedy nastąpi ewentualnie ubieranie
Biznesmena z "cinkciarza" nie zrobisz. Nie ma wizji prowadzenia, zresztą skoro już tyle milionów akcji udało się sprzedać to po co się przemęczać. Wystarczy "rodzina + swoi" kilka spółeczek i trochę wiedzy prawniczej - i można zarabiać na rynku. Ludziom mówi się to co chcą usłyszeć, gdyż "inwestorów" zawsze gubi ich chciwość i głupota.....