Problem tylko w tym że oni jeszcze nic nie robią bo nie ma żadnego połączenia które dopiero ma nastąpić do końca Grudnia tego roku po zaakceptowaniu wspólnych ustaleń i wycen przedsiębiorstw oraz emisji akcji jaka będzie wyemitowana ! Więc nawet zanim to wszystko się stanie i produkty wejdą to nie wcześniej jak przyszły rok jak to wszystko ruszy więc droga daleka jeszcze ale co ważne jaka będzie emisja akcji i po ile ? bo nie sądzę aby była wysoka to cena !
To tez prawda.. Ja widze tylko dobrze obstawiony zarząd spółki chłopy mają głowę do intersu więc to mnie tu jeszcze trzyma ale moja silna wola i wiara jest bardzo słaba nom nic czas zapalmy Lolka i poczekajmy...
Najpierw niech się połączą bo jak na razie to tylko dużo piszą a mało robią bo jak wiemy połączenie ma być do końca grudnia tego roku wycena obu przedsiebiorstw i emisja akcji !! a więc dalej nic nie wiadomo jaka będzie cena akcji dla cosmy a gdzie reszta zatowarowanie itd . zyski jak się pojawią to dopiero za rok nie wcześniej !
Tu prawie kazdy chcialby zarobic w tydzien 1000 procent 1. Polaczenie mozna uznac za pewne gdyz JC posiada znaczne pakiety obu firm. 2. Jest to modna branza wiec wartosc akcji bedzie szybko rosla. 3. Obecna kapitalizacja jest bardzo niska i to nawet gdyby poswoila sie liczba akcji (to ze nastapi emisja mozna uznac za pewnik ale nie wiadomo ile tych akcji bedzie). 4. Waznym czynnikiem sa zasoby ludzkie tego projektu (jedno co mozna o nich powiedziec to ze wczesniej odnisli sukces).