Moim zdaniem sytuacja makroekonomiczna jest niekorzystna , następuje odwrót od akcji i to zarówno WIG20 jak i new connect, a może to jedynie korekta całego rynku?
A mnie się wydaje inaczej. Ekopol w każdym kwartale tego roku będzie miał historyczne rekordy. Dziwi mnie tylko że sam dokupuje te akcje i jest takie małe zainteresowanie kupnem ok 8 zł. No ale wiadomo. 90 procent dawcy kapitału. Pozdrawiam serdecznie.
Wystarczyło utrzymywać po wybicu powyżej 9, a dziś pewnie 20 albo i wyżej by było, a tak prawie cały wzrost zjadło, ci co zbijają żeby zebrać niżej, nikt im tego nie broni, ale do konkretnych wzrostów będzie trzeba sporo amunicji przeznaczyć , nowi spojrzą w historię notowań i będą wiedzieli, że tutaj perspektyw nie ma (akcjonariat) i wybiorą sobie coś co przynajmniej nie zalicza takich korekt po lekkich wzrostach. :)
Jedno jest pewne - wiedzą jak generować zyski. Na dodatek w chwili obecnej mamy rok "odbicia". Czy oni czasem nie współpracują z Arceelor Mittal ? Nie zajmują się może deweloperką? No właśnie.
Spokojnie. Cały rok będzie rekordowy. Jak zaczną domki sprzedawać chyba z końcem czerwca. Ludzie teraz się rzucili na domy/mieszkania. Nie mam zamiaru oddawać akcji za 10zł. Pozdrawiam
Czas najwyższy żeby ten walor ruszyl.Spółka się rozwija nawet dzisiejsza wiadomość jest bardzo pozytywna zapewne bedzie to miało wplyw na zyski.Mam nadzieję że papier ruszy :)