• Gratulacje Autor: ~Rychu [5.173.11.*]
    Dla tych co sprzedali po 10
  • Re: Gratulacje Autor: ~Janec [212.180.227.*]
    Tak jest po każdym raporcie. Dobry raport i wyprzedaż :)
  • Re: Gratulacje Autor: ~Mądrala [87.205.134.*]
    Moim zdaniem sytuacja makroekonomiczna jest niekorzystna , następuje odwrót od akcji i to zarówno WIG20 jak i new connect, a może to jedynie korekta całego rynku?
  • Re: Gratulacje Autor: ~Daw [5.173.98.*]
    A mnie się wydaje inaczej. Ekopol w każdym kwartale tego roku będzie miał historyczne rekordy. Dziwi mnie tylko że sam dokupuje te akcje i jest takie małe zainteresowanie kupnem ok 8 zł. No ale wiadomo. 90 procent dawcy kapitału. Pozdrawiam serdecznie.
  • Re: Gratulacje Autor: ~Max [89.228.106.*]
    Wyniki pewnie będą lepsze ale wątpię czy dojdzie kiedyś do ceny ,która pozwoli przejść na główny rynek , za słaby tutaj akcjonariat jest
  • Re: Gratulacje Autor: ~heh [109.173.208.*]
    Wystarczyło utrzymywać po wybicu powyżej 9, a dziś pewnie 20 albo i wyżej by było, a tak prawie cały wzrost zjadło, ci co zbijają żeby zebrać niżej, nikt im tego nie broni, ale do konkretnych wzrostów będzie trzeba sporo amunicji przeznaczyć , nowi spojrzą w historię notowań i będą wiedzieli, że tutaj perspektyw nie ma (akcjonariat) i wybiorą sobie coś co przynajmniej nie zalicza takich korekt po lekkich wzrostach.
    :)
  • Re: Gratulacje Autor: ~Daw [91.235.161.*]
    Jedno jest pewne - wiedzą jak generować zyski. Na dodatek w chwili obecnej mamy rok "odbicia". Czy oni czasem nie współpracują z Arceelor Mittal ? Nie zajmują się może deweloperką? No właśnie.
  • Re: Gratulacje Autor: ~Polo [79.185.136.*]
    Spokojnie. Cały rok będzie rekordowy. Jak zaczną domki sprzedawać chyba z końcem czerwca. Ludzie teraz się rzucili na domy/mieszkania. Nie mam zamiaru oddawać akcji za 10zł. Pozdrawiam
  • Re: Gratulacje Autor: ~Max [188.147.99.*]
    http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/39352338,ekopol-sa-11-2021-uruchomienie-oferty-fotowoltaicznej-w-spolce-ekopol-gornoslaski-holding-sa
  • Re: Gratulacje Autor: ~mitarbeiter [5.173.142.*]
    Oferta do ponad 1tys klientow niech tylko 10% kupi to jest 100u klientow , to musi sie przełozyc na swietne wyniki
  • Re: Gratulacje Autor: ~gr [89.151.33.*]
    Czas najwyższy żeby ten walor ruszyl.Spółka się rozwija nawet dzisiejsza wiadomość jest bardzo pozytywna zapewne bedzie to miało wplyw na zyski.Mam nadzieję że papier ruszy :)
  • Re: Gratulacje Autor: ~Polo [79.185.136.*]
    No i to jest świetna wiadomość
  • Re: Gratulacje Autor: ~Mita [82.145.223.*]
    Zapewne oglosza wyższa niż zwykle dywidendę żeby ruszyć kursem pod 20zl żeby przejść na główny
  • Re: Gratulacje Autor: ~Max [89.228.106.*]
    Narazie kurs słabo reaguje , chyba fotowoltaika na giełdzie już nie działa
[x]
EKOPOL 9,17% 6,55 2026-04-10 16:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.