Dnia 2021-05-30 o godz. 10:02 ~Aga napisał(a): > Oj, Sandman, Sandman, coś Ty narobił najlepszego...po co Ci to było;)
Aga - tu jest za dużo inwestorów układających swoją strategię inwestycyjną w oparciu o anonimowe wpisy.
Takich inwestorów mi nie żal :) Z 80% powinna dac sobie spokój z giełdą :) A to właśnie przez nich fora inwestycyjne, które powinny być wymianą opini o danym walorze, miejscem normalnej, kulturanej dyskusji, analizie AF itd... stały się polem dla naganiaczy oraz frustratów, którzy tracąc kasę wylewają na nich żólć, życząc innym, żeby też nie zarobili , bo sami tracą.
Do tego idzie przywyknąć, ale najbardziej wkurzają mnie forumowi śmieciarze, zakłądający wątek za wątkiem.
Też jestem zwolenniczką kontynuacji wątku, przynajmniej wiadomo po czasie jak się teoria z faktami ułożyła, taka nauka historii:) pomaga w przyszłości. Co do naganiaczy, wylewaczy - robią płynność, wchodzą, wychodzą, a potem trzeba posprzątać i znowu otwieramy galerię...tylko ceny inne.
za mała płynność papiera zeby pakowwac sie głebiej -Moja spółka numer jeden to pzu pod dewidende skupowane od 2 miesiecy .lecz wszedłem spekulacyjnie nastepny papier tutaj juz musicie radzic sobie sami
za mała płynność papiera zeby pakowwac sie głebiej -Moja spółka numer jeden to pzu pod dewidende skupowane od 2 miesiecy .lecz wszedłem spekulacyjnie nastepny papier tutaj juz musicie radzic sobie sami