pospekulujmy , dlaczego ??? W czerwcu walne a niebawem ogłoszenie i projekt uchwał , jeżeli znajomi króliczka wiedzą , że z D nici (wcale bym się nie zdziwił = lepiej żeby pracowały kapitały własne lub poszły na inwestycje) i przeniesienie debiutu na główny na czas odległy to nie będzie odebrane pozytywnie przez rynek i można spodziewać się stagnacji a nawet spadków w krótkim okresie na walorze Bo co ma być motorem wzrostów ? Jak prezes już bakał o D i GPW ?
Ach, klasyczne bajki o insiderach, którzy się przy kawce dowiadują, jak żonglować papierem. Zastanowiłeś się czasem nad tym, jak ludzie inwestują? Tu wiele osób weszło po 8 czy 12 zł, jak taki Kowalski widzi że jego akcje nie są warte tysiąc złotych, a kilkanaście tysięcy, to nie myśli o tym, co będzie za kwartał tylko realizuje zysk.
to prawda , sam brałem po 5 - 8 ale sprzedawałem po 150 - 200 nie czekałem aż spadnie na 100 złotych przy tak dobrych wynikach sam przyznaj że jest coś nie Halo ......................... co w tym roku nie będzie Longterma ????? ha ha ha ha