• Ewidentnie ktoś wyrzuca akcje Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    pospekulujmy , dlaczego ???
    W czerwcu walne a niebawem ogłoszenie i projekt uchwał , jeżeli znajomi króliczka wiedzą , że z D nici (wcale bym się nie zdziwił = lepiej żeby pracowały kapitały własne lub poszły na inwestycje) i przeniesienie debiutu na główny na czas odległy to nie będzie odebrane pozytywnie przez rynek i można spodziewać się stagnacji a nawet spadków w krótkim okresie na walorze
    Bo co ma być motorem wzrostów ? Jak prezes już bakał o D i GPW ?
  • Re: Ewidentnie ktoś wyrzuca akcje Autor: ~Redrum [196.247.180.*]
    Ach, klasyczne bajki o insiderach, którzy się przy kawce dowiadują, jak żonglować papierem.
    Zastanowiłeś się czasem nad tym, jak ludzie inwestują? Tu wiele osób weszło po 8 czy 12 zł, jak taki Kowalski widzi że jego akcje nie są warte tysiąc złotych, a kilkanaście tysięcy, to nie myśli o tym, co będzie za kwartał tylko realizuje zysk.
  • Re: Ewidentnie ktoś wyrzuca akcje Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    to prawda , sam brałem po 5 - 8 ale sprzedawałem po 150 - 200 nie czekałem aż spadnie na 100 złotych przy tak dobrych wynikach
    sam przyznaj że jest coś nie Halo ......................... co w tym roku nie będzie Longterma ????? ha ha ha ha
  • Re: Ewidentnie ktoś wyrzuca akcje Autor: ~Redrum [196.247.180.*]
    Dlaczego ma nie być? Cały czas jest, tylko że Ty postrzegasz longterm chyba jako inwestycję na kwartał.
[x]
MENNICASK -6,29% 65,60 2025-10-28 16:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.