• Uwaga trol spadkowy na Skarbcu: [83.8.48.*] Autor: ~koneser [37.248.216.*]
    Trol spadkowy w kilku wcieleniach: Bn, ZIelony, Ira....

Autor: ~Bn [83.8.48.*] 2021-05-16 22:37
    Haha a ile razy niższy od wynikow w poprzednich kwartałach? Trudno żeby był gorszy niż rok temu kiedy były potężne odkupienia w każdym z trzech miesięcy 1kw..wyniki są tragiczne, a będą jeszcze gorsze, bo fundusze skarbca w kwietniu i maju notują najgorsze wyniki na rynku, zarówno dłużne, jak i akcyjne. Prowizje zmienne będą mizerne

Autor: ~Zielony [83.8.48.*] 2021-05-17 10:39
    Może ktoś policzy ile razy gorsze niż w poprzednich kwartałach?

Autor: ~Ira [83.8.48.*] 2021-05-18 19:25
    Dlatego quercus i metlife sprzedali akcje

• Re: Uwaga trol spadkowy na Skarbcu: [83.8.48.*] Autor: ~Zielony [37.47.218.*]
    Wskaż mi gdzie napisałem nieprawdę? Zobacz sobie na wyniki Skarbca Spółek Wzrostowych, Dluznego Uniwersalnego, Konserwatywnego, Konserwatywnego Plus, najgorsze na rynku w swoich kategoriach, a może metlife i quercus nie sprzedawali akcji i nie było o tym w komunikatach? Może wyniki nie były tragiczne i kurs nie dołuje od kilku dni? Może prowizje z opłat zmiennych za wyniki nie maleją bo nie ma wyników? Mam różne nicki bo nie przywiązuje do nich wagi. Jestem na tym forum dłużej niż Ty. Kupowałem skarbca kiedy ty jeszcze o nim nie słyszałeś.
  • Re: Uwaga trol spadkowy na Skarbcu: [83.8.48.*] Autor: ~Aaa [37.47.218.*]
    Dodałbym jeszcze ze mBank w najbliższych miesiącach po utworzeniu własnego TFI zakończy dystrybucję funduszy Skarbca, a jest jego głównym bankowym dystrybutorem. Aha i zapomniałem o niestabilnym akcjobariacie Skarbca, dosyć mocno kontrowersyjnym.
  • Re: Uwaga trol spadkowy na Skarbcu: [83.8.48.*] Autor: ~Mariusz [37.47.234.*]
    Aż napisze do mBanku i zapytam o to.
  • Re: Uwaga trol spadkowy na Skarbcu: [83.8.48.*] Autor: momotaro [31.60.230.*]
    Troll spadkowy? Gość pisze o spadkach które sie sprawdzają jest trollowaniem? Kurs leci i będzie leciał bo wyniki kwartalne były fatalne a wasze zaklinanie rzeczywistości nic nie da. Tak na marginesie Quercus zszedł poniżej 5% przed ogłoszeniem wyników. Wiedzieli wcześniej?
  • Re: Uwaga trol spadkowy na Skarbcu: [83.8.48.*] Autor: ~Przemek [37.47.234.*]
    Czyli co, pachnie tu szwindlem? A miało być tak pięknie ...
  • Re: Uwaga trol spadkowy na Skarbcu: [83.8.48.*] Autor: ~Querkus [185.54.59.*]
    Tak, właśnie tanio dokupił
  • Re: Uwaga trol spadkowy na Skarbcu: [83.8.48.*] Autor: ~igo [46.204.51.*]
    Nie ma się czym przejmować akcije skarbca trzymam od bardzo wielu lat i kupiłem jeszcze bodajże po 31,95 , ale że dawały bardzo dobrą dywidendę to je trzymałem i nie zwracałem uwagi na kurs teraz też trzymam a jak cena będzie w miarę atrakcyjna to zrealizuje zyski ;)
[x]
SKARBIEC 1,29% 31,40 2025-11-10 15:54:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.