Raczej 9,50
https://www.bankier.pl/wiadomosc/DETALION-GAMES-S-A-Publikacja-na-platformie-Steam-darmowego-prologu-do-gry-Nemezis-Mysterious-Journey-III-8114954.html
Dema i shareware to raczej relikt lat sprzed 2 dekad. Z osobistych doświadczeń wiem że najskuteczniejsza jest reklama grających/streamującyh youtuberów. Córka już mnie na kilka tytułów naciągnęła bo spodobało się jaj jak inni grali i też chciała. Tak więc Panie Rolandzie rozsyłać po streamerach i mieć nadzieję że chociaż część z nich pokarze stream.
łykałeś jak pelikan po 7,50 zł , a teraz naganiasz na spadki dzbanie i jeszcze do tego te chamskie teksty buraku Wiś na haku widocznie ci się to należy , trzeba było inwestować węgiel !!!
Pozwolę się wtrącić do waszej dyskusji. Odnośnie węgla to ja przykładowo nie widzę nic złego ani obraźliwego jeśli daje zarobić (patrz JSW z 15 na 30). Kiedyś nawet Szar dał dobrze zarobić na antracycie :) życzę wam i sobie żeby i Detalion dał 100 zysku
wp nakupił tanio na targu..tzn na bazarze (bo w warszawie mają bazary :) ) i nas teraz karmi. przy okazji płacząc jak to inni są niecierpliwi i ile to tutaj uwalił. stąd pewnie te nerwy i obrażanie innych.