Przecież wiadomo co dalej. Warhammer, coop do DT, debiut IV i przeszacowanie udziałów, przejście na główny, pewnie jakiś nowy projekt. Tymczasem leci pisanina co dalej, żeby zasiać wątpliwości w ulicy z horyzontem inwestycji mnie więcej tygodnia.
Jeśli premiera WH będzie wyglądała tak jak dotychczasowa promocja WH, to dalej będzie tylko zjazd, niezależnie od trybów Co-op i innych obietnic, których spółka nie dowozi w terminie. Ciekawe kto niby akumuluje. 10 k obrotu dziennie? Puknijcie się w czoło.
Sam sie puknij i przesledz obroty z kwartalu. Na nieplynnej spolce tak wyglada akumulacja zeby ceny nie podbijac. Marni z was inwestorzy jak nie potraficie czekac. Otoz nie kazda spolka ma marketing na poziomie CDR. Sprzedajcie. Chetnie kupie za 40. Grubi tez.
A gdzie się podziała Marta?W swoim czasie bardzo aktywna na forum.Z rzekomo świetnym rozeznaniem na rynku azjatyckim gdzie produkty Carbona kupują na potęgę.
Spokojnie, jestem z calym pakietem.
Prosze tez bys pomyslal nim cos napiszesz. Slowo „rzekomo” juz plasuje twoja wypowiedz na kiepskim poziomie. Moi znajomi zakupili WH tak jak pisalam. Sa zadowoleni i czekaja na tryb kooperacyjny.
Nie udzielam sie na forum bo stwierdzam, ze nie trzyma poziomu. Tanie pyskowki i prowokowanie.
Sa oczywiscie osoby merytoryczne i chetnie je czytam ale wiekszosc tylko prowokuje. Ja sie na takie rzeczy nie pisze. Natomiast robie sobie regularnie prasowke forum zeby widziec co w trawie piszczy.
Wyniki uwazam za bardzo przyzwoite.
Pozdrawiam!