• Kontrakt 10mln Autor: ~Pol [37.30.21.*]
    Nie rozumiem jak ktoś podpisuje z Polmanen kontrakt na usługę za 10mln skoro za taką cenę może spokojnie go przejąć...gdzie tu logika???
  • Re: Kontrakt 10mln Autor: ~HiperBessaMCI [37.30.18.*]
    A po co ci nierentowny biznes? Gdyby zarabiali na czysto chociaż 10%= 1milon to By się zabijali o nią . Rynek NC wszedł w bessę , może jak żniw zejdzie na 0.20-.0.30 to ktoś kupi
  • Re: Kontrakt 10mln Autor: ~Sugardady [94.254.200.*]
    Branża w której działa POLMAN, jest przyszłościową bez dwóch zdań. Pytanie tylko co musi się stać żeby spółka zaczęła konkretnie zarabiać??
    Rezygnacja członków zarządu też nie napawa optymizmem...
  • Re: Kontrakt 10mln Autor: ~Pol [188.146.164.*]
    Jest taka przyszlosciowa ze nikt nie chce tego tykać...a marże na poziomie 3%.
  • Re: Kontrakt 10mln Autor: ~Sugardady [94.254.200.*]
    To jak oni przez tyle lat się utrzymali i rozwinęli firmę
  • Re: Kontrakt 10mln Autor: ~dgf [82.214.151.*]
    Up
  • Re: Kontrakt 10mln Autor: ~Rozsądny_Inwestor [5.173.253.*]
    Ileż to spółek na NC z ujemną WK i brakiem zysków a mimo to rosną jak grzyby po deszczu ??? A może komuś po prostu na tym zależy, aby wystraszony leszcz oddał Polmana ??? Ja się tylko pytam :)
  • Re: Kontrakt 10mln Autor: ~WWW [31.11.129.*]
    brawo panie kierowniku
  • Re: Kontrakt 10mln Autor: ~Alldom [37.248.168.*]
    Dodam, grubas przeważnie ma strategię ogrania drobnych i wyjścia na swoje. No czasami coś tam zawiedzie. Jeszcze w ubiegłym roku modna była fotowoltaika i gaming, także kto odpowiednio wcześnie kupił i potem sprzedał, zarobił. Osobiście sprzedałem i kupiłem akcje spółek najbardziej zeszmaconych, określanych przez wielu totalnym dnem w tym czasie, tj. orlen, lotos, pekao, pge, pzu. Teraz zbieram efekty tego ruchu. Polman jest rozgrywany przez jednego gracza, toteż ruch zależy od informacji i wyników. Toteż przy znaczącym ruchu w górę coś tam sprzedawałem na wypadek zjazdu i możliwości odkupienia po niższej cenie. Obecnie ktoś niewielkim wysiłkiem pięknie dołuje kurs, sprawdzając wytrzymałość wielu akcjonariuszy. Dla mnie czyni to sposobność do zakupów. Jednak każdy ma własną strategię.
  • Re: Kontrakt 10mln Autor: ~ak [89.67.143.*]
    Masz rację
  • Re: Kontrakt 10mln Autor: ~artirek1 [89.67.143.*]
    Witam kolegę. Długo Cię tu nie było. Czyżby powrót, czy dobrałeś po obeznych poziomach. Sam się zastanawiam bo średnia moja to 0,94. Jak uważasz. Opinie trolików mnie nie interesują.
[x]
POLMAN 0,93% 0,43 2025-12-17 15:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.