A po co ci nierentowny biznes? Gdyby zarabiali na czysto chociaż 10%= 1milon to By się zabijali o nią . Rynek NC wszedł w bessę , może jak żniw zejdzie na 0.20-.0.30 to ktoś kupi
Branża w której działa POLMAN, jest przyszłościową bez dwóch zdań. Pytanie tylko co musi się stać żeby spółka zaczęła konkretnie zarabiać??
Rezygnacja członków zarządu też nie napawa optymizmem...
Ileż to spółek na NC z ujemną WK i brakiem zysków a mimo to rosną jak grzyby po deszczu ??? A może komuś po prostu na tym zależy, aby wystraszony leszcz oddał Polmana ??? Ja się tylko pytam :)
Dodam, grubas przeważnie ma strategię ogrania drobnych i wyjścia na swoje. No czasami coś tam zawiedzie. Jeszcze w ubiegłym roku modna była fotowoltaika i gaming, także kto odpowiednio wcześnie kupił i potem sprzedał, zarobił. Osobiście sprzedałem i kupiłem akcje spółek najbardziej zeszmaconych, określanych przez wielu totalnym dnem w tym czasie, tj. orlen, lotos, pekao, pge, pzu. Teraz zbieram efekty tego ruchu. Polman jest rozgrywany przez jednego gracza, toteż ruch zależy od informacji i wyników. Toteż przy znaczącym ruchu w górę coś tam sprzedawałem na wypadek zjazdu i możliwości odkupienia po niższej cenie. Obecnie ktoś niewielkim wysiłkiem pięknie dołuje kurs, sprawdzając wytrzymałość wielu akcjonariuszy. Dla mnie czyni to sposobność do zakupów. Jednak każdy ma własną strategię.
Witam kolegę. Długo Cię tu nie było. Czyżby powrót, czy dobrałeś po obeznych poziomach. Sam się zastanawiam bo średnia moja to 0,94. Jak uważasz. Opinie trolików mnie nie interesują.