Denerwujące jest jak się widzi kiedy Relpol stoi w miejscu lub spada a większość spółek rośnie, PEKAO, PZU, STALPRODUKt, IZOSTAL, itp...... Nawet Orlen.
Na t polega giełda. Potem one będą spadać bo będą miały z czego a Relpol będzie rósł. Takie same komentarze widziałem na forum Krynicy Vitamin kiedy ta stała w miejscu przez kilka miesięcy poniżej 7PLN, kilka miesięcy potem sprzedałem za 20 PLN. Identycznie Skarbiec przez pół roku był w okolicach 24PLN, wkrótce potem sprzedałem za 40PLN. To dwa moje przykłady z zeszłego i z tego roku analogiczne do Relpola. Ja nie mam wieloletniego doświadczenia na GPW, ale ten kto ma mógłby wymienić takich przykładów dziesiątki.
tylko tu jest fundusz, który wyprzedaje i ma do sprzedania jeszcze 9% akcji. Tego nie ma np na PEKAO, że fundusz chce wyprzedać swoje akcje prawie 30% udziału.
Dnia 2021-05-18 o godz. 19:23 ~Kkkkkkkk napisał(a): > Na t polega giełda. Potem one będą spadać bo będą miały z czego a Relpol będzie rósł. Takie same komentarze widziałem na forum Krynicy Vitamin kiedy ta stała w miejscu przez kilka miesięcy poniżej 7PLN, kilka miesięcy potem sprzedałem za 20 PLN. Identycznie Skarbiec przez pół roku był w okolicach 24PLN, wkrótce potem sprzedałem za 40PLN. To dwa moje przykłady z zeszłego i z tego roku analogiczne do Relpola. Ja nie mam wieloletniego doświadczenia na GPW, ale ten kto ma mógłby wymienić takich przykładów dziesiątki.
to samo wspomniany IZOSTAL. długoterminowa konsolidacja w okolicach 2zł. dziś mamy 4zł
spółki z dobrym AF, kontraktami na przyszłość po konsolidacji w końcu wybijają górą. Kwestia cierpliwości i kumulowania w dołkach.