• coig sprzedało szpital Autor: ~egon [212.160.172.*]
    interes niezły. kupili w 2018 roku za 12,127 tys. a sprzedal iza 12,177tys. przez 3 lata 50 tys. na ty mzarobili ale jeszcze odjać podatki trzeba. fakt, dzięki tym operacjom troche kreatywna księgowosć mozę poszaleć :) no bo po co innego to było kupić?
  • Re: coig sprzedało szpital Autor: ~mlody [194.33.77.*]
    chyba nie doczytałeś coig sprzedało Gabos czyli wasko wasko!
  • Re: coig sprzedało szpital Autor: ~egon [212.160.172.*]
    no źle to napisałem, chodziło mi głownie o te kombinacje alpejskie. mogli sprzedać za 1 zł albo za 100mln :) kreatywni mieliby pole do większego popisu. tutaj ciągle cos kombinuja, ciekawe jak iraport pokażą, bo kurs cienko rośnie a powinien byc pokaźny zysk wykazany.
    ale z zyskó moga być nici jak bedą tak handlowali miedzy sobą tymi szpitalami :)
  • Re: coig sprzedało szpital Autor: ~Kr [195.210.60.*]
    Coig Sprzedało Gabosowi bo Gabos działa bardziej w branży oprogramowania Medycznego.
  • Re: coig sprzedało szpital Autor: ~Leo [93.159.184.*]
    Co tam się nawyprawia
  • Re: coig sprzedało szpital Autor: ~mlody [194.33.77.*]
    Największe zyski zawsze w 4q więc na jakieś mega zyski nie ma co liczyć! Ja będę zadowolony jak pokażą 80mln zł przychodów i ze 3mln zysku to uznam za bardzo dobre wyniki!
  • Re: coig sprzedało szpital Autor: ~baniak [185.216.35.*]
    przerzucili centrum medyczne gabos do Gabos Software? myślałem, że to centrum medyczne juz dawno w gabos siedzi, cos zaczynaja robić jakieś porządki może chcą sprzedać biurowiec COIG pod jakąś biurową developerkę i dlatego wyjmują centrum medyczne (całkiem nowe)
[x]
WASKO 1,97% 4,15 2026-02-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.