zarobił ja natomiast mogę sprzedać to co mam z novavisa bo i tak jestem tam zarobiony mogę wszystko co mi się podoba a co najważniejsze nie muszę się błaźnić bo mi cyfry każą trzymać poziom
oldboya się zapytaj w co wart inwestować on sporządza cudowne analizy
Dnia 2021-05-18 o godz. 16:31 ~rtomala napisał(a): > ja natomiast mogę sprzedać to co mam z novavisa bo i tak jestem tam zarobiony Jeszcze jesteś, ale już niedługo ...
pisałem wielokrotnie ,że większość portfela to teraz Asbis testuje jak z dywidendy uda sie żyć 27 maja wpłynie dywidenda za którą będzie stać mnie posłac syna na prywatną uczelnie kumasz ?
ja zwykły człowiek od łopaty po zawodówce do którego nie jeden twojego pokroju pisał o swojej mądrości
mimo wszystko mam szacun do kilku osób na tym forum ciebie na tej liście nie ma .
Dnia 2021-05-18 o godz. 17:23 ~rtomala napisał(a): > co nie długo ? > > > > > > pisałem wielokrotnie ,że większość portfela to teraz Asbis testuje jak z dywidendy uda sie żyć 27 maja wpłynie dywidenda za którą będzie stać mnie posłac syna na prywatną uczelnie kumasz ? > > > > ja zwykły człowiek od łopaty po zawodówce do którego nie jeden twojego pokroju pisał o swojej mądrości > > > > mimo wszystko mam szacun do kilku osób na tym forum ciebie na tej liście nie ma .
Jesteś zapakowany w nonavis po uszy i bezczelnie się tego teraz wypierasz - wstydzisz się novavisa ? !! Dziś się go wstydzisz a jutro powiesz że już dawno go sprzedałeś !
Chłop ze wsi wyjdzie - wieś z chłopa nigdy Choćbyś miał grube miliony, dla inteligencji zawsze będziesz zerem. A do szkoły to lepiej siebie poślij !
Kasy dużo nie mam, ale ciebie i matiza razem to mógłbym pięć razy kupić, ty dziecinko dużo kasy to jeszcze nie widziałeś i nie zobaczysz w swoim knajackim żywocie.