• Brawo Panie Prezesie Autor: ~xtb [5.184.215.*]
    pięknie te wyniki wyglądają, nie wiem czy nie mamy kolejnego rekordu. Nie potrafię się rozstać z akcjami naszej firmy a propos wezwania to mówię a publikacja 1 kwartału utwierdza mnie w przekonaniu że cena wezwania jednak wydaje się mimo wszystko niegodziwą. Dzisiaj ostatni dzień by na te niegodziwą ofertę odpowiedzieć , ale jak tu jej nie zignorować, no jak, chyba że ?
  • Re: Brawo Panie Prezesie Autor: ~bolek [31.42.0.*]
    no no też tak mam
  • Re: Brawo Panie Prezesie Autor: clochard [165.225.9.*]
    Na dwoje babka wróżyła. Albo razem ze słupami mają już >95% i chcieli obniżyć średnią do przymusowego wykupu, który dopiero ogłoszą (raport jak dobry by nie był jest bez znaczenia) ...albo dzisiaj zakończony skup okazał się totalną klapą, blef się nie udał i na dniach będzie wystrzał.
    Podstawowe pytanie: ile papieru trzymają nadal drobni i czy jest to >5%
  • Re: Brawo Panie Prezesie Autor: ~Alan [5.173.235.*]
    Obawiam się, że już po wszystkim. Mają pewnie powyżej 95%. Zresztą jakie to ma znaczenie. Zaraz zjeżdżamy z giełdy a Prezes się nie podda. To był najlepszy moment na sprzedaż teraz już po wszystkim.
  • Re: Brawo Panie Prezesie Autor: clochard [165.225.9.*]
    Otóż ma znaczenie, bo jeśli nie mają 95% + 1 akcja, to nie moga ogłosić przymusowego wykupu i zdjąć spółki z giełdy. To że na walnym sobie przegłosowali taką chęć jest bez żadnego znaczenia. Ja mogę ogłosić chcęć znalezienia złotego skarbu albo lotu na księżyc. Chcieć a móc to nie to samo.
  • Re: Brawo Panie Prezesie Autor: ~Ziutek [109.231.46.*]
    Dnia 2021-05-18 o godz. 16:26 ~Alan napisał(a):
    > Obawiam się, że już po wszystkim. Mają pewnie powyżej 95%. Zresztą jakie to ma znaczenie. Zaraz zjeżdżamy z giełdy a Prezes się nie podda. To był najlepszy moment na sprzedaż teraz już po wszystkim.

W każdym wątku się doklejasz i to samo piszesz.
    Nie mają 95%, bo zaraz po osiągnięciu byłby komunikat.
    Jutro twoje obawy, będą tylko zaklinaniem rzeczywistości.
[x]
ROPCZYCE -0,44% 22,50 2026-05-05 14:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.