• Dlazego Gtc jest takie słabe? Autor: ~Hans [89.64.46.*]
    Proszę o merytoryczne wpisy
  • Re: Dlazego Gtc jest takie słabe? Autor: ~GTC [83.24.207.*]
    Tu przytaczam jeden twój wpis z dzisiaj, z mnóstwa już napisanych na całym Bankierze Hans-Inwestor , który napisałeś na Synerga Fund SA na Bankierze-''Słabo nakręcacie na wywalanie co z wami ja muszę skupić jeszcze'',''mogli by coś więcej ponarzekać'' to twoje słowa i to wyjaśnia dlaczego nikt tu ci już gtc nie sprzedaje naganiaczu na spadki i nikt ci nie odpowiada.Zmień styl narzekania,nie uczą w warszawskim open space lepszych technik oraz bardziej przekonywujących?
  • Re: Dlazego Gtc jest takie słabe? Autor: ~Hans [5.173.105.*]
    Masz zryty beret .Jestem na gtc.Ale pytanie bylo inne? A po drugie na co mam tu naganiac ? Jak to spadnie na 4zl i tak tego ci.lstwa nikt nie kupi
    To nie naganiaj na spadki i przestań narzekać,zakładając coraz to nowe tytuły, niech samo spada gdzie chce,a nie się tak mordujesz , bo cały warszawski open space czeka na olbrzymie wzrosty na gtc i olbrzymi zarobek.Poganiają do roboty,bidoku co? Nikt tu ci tu na gtc już więcej nie sprzeda,zapomnij.
  • Re: Dlazego Gtc jest takie słabe? Autor: ~Hans [89.64.46.*]
    Ale ja nie chce od ciebie wiecej akcji.Po co mi one zeby na nich stracic lub zarobic za 5 lat 2%? Dobra pytanie bylo inne.Dlaczego Gtc jest tak slabe?
    Biedny Hans ,dziś na Sunerga Fun np. również inwestor1,inwestor 2 , jak on to potrafi długo sam nawet ze sobą pisać pod różnymi nicami,czasem potrzebuje oczywiście kolegów z sali z warszawskiego mordoru .Gdzieżby on chciał dla siebie więcej akcji gtc ? żeby jeszcze stacić? Skądże,Toż to uosobienie skromności,niewinności,on tylko pyta dlaczego gtc jest tak słabe? Pewnie biedaku jest takie słabe,bo czyha na jego kupno twoja ekipa z sali z warszawskiego open space.To naprawdę ciekawe jak można sobie zadawać pytania i samemu na nie odpowiadać.Twoje dzisiejsze słowa na Synerga: ''ulicę nabiorą,to odda akcje ,to mi pasuje'' lub ''wtajemniczeni wiedzą,że zaczynamy niebawem'',Wiesz,może najlepiej ogłoś Hans jak to w waszym wątku z dzisiaj przetarg na jeleni i terapie na leszcza,by łykał wszystko,by potem jak już urośnie i wywalisz cieszyć się ze spadków bidulko. O biedny,piszą nawet do ciebie z różnych niców i kąt,to faktycznie bezczelni, ha,ha.A tu zobacz na gtc skończyły się leszcze i już nikt nie wywala.Co ty zrobisz? polecisz może komuś gtc i sam pójdziesz z torbami? Wiesz ,jak już wasza ekipa przestanie tu marudzić i weżmie się do pracy to jeszcze bardziej mi się będzie podobać gtc,bo na razie wszędzie tylko słyszę twoję stęki i jęki,mimo że nie masz tu ani jednej akcji,nie są to mile dżwięki.Poczekam na olbrzymie wzrosty i zarobek,długo tu jęczysz,to będzie dobrze.Nikt tu na gtc już ci nic nie sprzeda,zapomnij ,szybciej okresu dostaniesz.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.122.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Pegieer [83.28.93.*]
    Nieruchomosci w górę, materiały budowlane w górę , robocizna w górę ,inflacja w górę . Gtc w dół :) narazie...
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Pegieer [31.0.60.*]
    Czy to kiedyś odbije od dna? I gdzie jest to dno?
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Hans [89.64.47.*]
    Nie odbije.Bo na tyle max jest wyceniana akcja gtc.Niech dalej nie placa dywidend to kurs napewno urosnie.Kurs dolcelowy 5 zl
[x]
GTC 0,00% 4,10 2025-09-26 16:40:17
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.